Astronapoved

Horoskop za sredo, 12. junija

N. K.
12. 6. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu, ob 8.28 preide v devico.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Premislite, preden se odpravite na pot, saj ostaja še veliko vprašanj, ki čakajo na odgovore. Ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas.

BIK – Pripravite se na vse, še posebno če se z nekom srečujete le poredko ali če imata oba preveč obveznosti. Tokrat pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen.

DVOJČKA – V karieri ostanite povsem zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse hkrati. Vsekakor se lahko dogovorite, posebno če gre za nakup, prodajo ali priprave na izpit.

RAK – Nekaj idealnih priložnosti bo za kovanje resnejših načrtov. Na drugi strani imate končno nekoga, s katerim sta na isti valovni dolžini. Tokrat vam ni treba hiteti.

LEV – Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove vode. Treba bo spoznati še nekaj vidikov. In ne ocenjujte drugih po sebi.

DEVICA – Lahko ste brez strahu, saj se bo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti negotovost razblinila. Ambiciozni boste, tokrat ničesar ne prepuščate naključju.

TEHTNICA – V času, ki je pred vami, boste stopili izven okvirjev, v katerih znate vedno sami poskrbeti za vse. Tokrat vam veliko dela in denarja ne bo prineslo veselja.

ŠKORPIJON – Stopili ste v ospredje, kar bo očitno v poslu. Pazljivo le z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, ali pa z občutljivim partnerjem.

STRELEC – Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica popolnoma drugačna. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se prilagoditi razmeram.

KOZOROG – Nekdo bo izpolnil pričakovanja, kar bo ustrezalo tistim, ki bi se radi ustalili. Zdi se vam, da boste mirnejši v odnosu, kjer je marsikaj jasno že na začetku.

VODNAR – Nagajala vam bo Venera, zato pazite, da ne boste igrive opazke sprejeli kot žalitev. Vezani boste usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa.

RIBI – Sposobni boste sprejemati resne odločitve, in čeprav se bodo vsi okoli vas zabavali, boste naredili tudi kaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo lepe sadove.