Astronapoved

Horoskop za torek, 28. maja

N. K.
28. 5. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Danes s svojo sorodno dušo ne boste na isti valovni dolžini, kar vas lahko malce obremeni. Proti večeru boste izčrpani, zato si družbe niti ne boste želeli.

BIK – Čaka vas vznemirljiv dan, ko boste nekoliko močneje čutili, kam je treba iti in kaj je treba narediti, da končno izboljšate kakovost svojega življenja.

DVOJČKA – Z ugodnimi planetarnimi vplivi se boste hitreje sprostili in bolje zabavali. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, kot že zelo dolgo ne.

RAK – Z veseljem se boste podali v raziskovanje zadeve, ki vas mika že dlje časa, a ste imeli občutek, da je za vas nedosegljiva. Z odločnostjo boste premikali gore.

LEV – Lahko pričakujete preobrat, ki bo odločilno vplival na nadaljnji potek dogajanja na ljubezenskem področju. Celotna situacija vam bo povrnila izgubljeno upanje.

DEVICA – Počakajte, še zlasti če se ne morete odločiti med dvema opcijama. Počasi in ob upoštevanju dejstev boste ugotovili, katera vam prinaša boljše rezultate.

TEHTNICA – Samozavest, ki ste jo pridobili, je tista, ki vas bo držala pokonci tudi v težkih trenutkih, ki se lahko danes naključno pojavijo na ljubezenskem področju.

ŠKORPIJON – Optimizem se bo nekam izgubil in kar naenkrat se bo treba soočiti z lastnimi ter tujimi napakami. Vzemite si čas zase, naredite nekaj, kar vas bo spočilo.

STRELEC – Ves čas boste hiteli in se obremenjevali z določenimi zadevami. Raje mirno in potrpežljivo počakajte na razplet dogodkov in prijateljem namenite več pozornosti.

KOZOROG – Z nekom imata veliko skupnega, a to ne pomeni, da se morate vedno prilagoditi. Kljub vsemu vztrajajte pri svojih odločitvah in si ne dovolite manipuliranja.

VODNAR – Danes si boste zelo želeli, da bi vam uspelo doseči, kar ste si zastavili na zasebnem področju. Srca nikar ne odpirajte na silo, saj bi s tem povzročili škodo.

RIBI – Na zasebnem področju vam bo danes dana priložnost poglobiti odnose in se pogovoriti o vseh nastalih težavah. Žal pa ne bo šlo brez truda in vaše potrpežljivosti.