Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 27. maja

N.K.
27. 5. 2024, 05.41
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v kozorogu, ob 22.44 preide v vodnarja.

Profimedia
/

OVEN – Obetajo se prijetni trenutki, pa tudi kakšna simpatična oseba, ki vas lahko pripravi do tega, da boste pozabili na preteklost in se neobremenjeno podali v prihodnost.

BIK – Partnerjeva poteza bo danes prispevala k temu, da bosta končno zakopala bojno sekiro. V prihodnje pa pazita, da je ne bosta zaradi razdražljivosti spet odkopala.

DVOJČKA – Začutili boste, da potrebujete spremembo. Bilo bi dobro, če si privoščite celo oddih, med katerim boste temeljito premislili, kaj se vam bolj izplača.

RAK – Ne mislite toliko na skrbi, ki jih je tako in tako zmeraj preveč. Posvetite se nalogam, ki vas veselijo, in nato prijetnejšim zadevam, ki vas bodo razbremenile.

LEV – Vaše nemirno, eksplozivno počutje se bo danes še stopnjevalo, zato se v določenih situacijah poskusite zadržati, če je le mogoče. Naj vas tokrat vodi diplomacija.

DEVICA – Čeprav dobro veste, kaj morate storiti, oklevate. Ste si morda premislili? Naredite načrt in mu dosledno sledite, saj vam lahko prinese veliko zadovoljstva.

TEHTNICA – Zdaj je primeren čas, da se pogovorite o stvareh, ki vam kratijo spanec. Odkritja bodo presenetljiva, od vas bo pa odvisno, kako boste položaj izkoristili.

ŠKORPIJON – Od najnovejšega poznanstva pričakujete preveč. Če boste zmanjšali pričakovanja, je več možnosti, da boste pozitivno presenečeni in zadovoljni.

STRELEC – Srečanje z nekom, s komer se že dolgo niste videli, bo zelo zabavno in zanimivo. S partnerjem se bosta začela konkretno pogovarjati o pomembnih korakih.

KOZOROG – Sumničavo boste spremljali partnerjevo ravnanje in pri tem ne boste edini. Morebiti bi bilo bolje, če bi mu ponudili svojo pomoč, seveda nesebično.

VODNAR – Privoščili si boste veliko adrenalina in sproščenosti. Veliko se boste gibali med dobrovoljnimi prijatelji. Naredite nekaj konkretnega za svojo dušo in telo.

RIBI – Ljubezenske vibracije vas bodo ogrele in vam dajale pozitivno energijo. Veliko boste klepetali in iskali tudi tuja mnenja, ki vas bodo presenečala iz ure v uro.