Astronapoved

Horoskop za soboto, 25. maja

N. K.
25. 5. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v strelcu, ob 17. 36 preide v kozoroga.

Profimedia
/

OVEN – Odločitve bodo danes tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti, ki vas bodo navdihnile s kreativno energijo.

BIK – Vaša koncentracija bo izjemna in lahko boste veliko dosegli. Praktična misel, podkrepljena z veliko energije, bo tista, ki bo uredila zmedo na poslovnem področju.

DVOJČKA – Vaše življenje bodo danes vodila čustva, tako bo tudi pri poslovnih podvigih. Čeprav boste imeli v odnosu večkrat podrejeno vlogo, vas to ne bo motilo.

RAK – Nekaj, kar boste storili brez pravega zagona, se bo končalo presenetljivo pozitivno. Pri odločitvah ne bo težav, le upoštevajte različne zahteve in jih uskladite.

LEV – Upoštevajte vse svoje vrednote, kar vam bo pomagalo, da spoznate svoje želje. Možnost osebnega razvoja vas bo vodila k boljšim občutkom in predvsem zadovoljstvu.

DEVICA – Z dobrim občutkom se lahko konkretno soočite z veliko obremenitvami, rešite marsikatero težavo in na koncu dneva ugotovite, da ste ponosni na svoj pogum.

TEHTNICA – Zamikalo vas bo, da bi se odpravili na potovanje, a to trenutno ni izvedljivo, kar vas bo razžalostilo. Pestro bo, posebno ob klepetu z dobrim prijateljem.

ŠKORPIJON – Nečesa, kar vam ni všeč, ne morete spremeniti. Imeli pa boste zaupanje v prihodnost, kar vas bo opogumilo, da boste sprejeli, kar vas trenutno obdaja.

STRELEC – Ljubezen bo sproščena in z lahkoto se boste nežno predali partnerju. Nekaj previdnosti ne bo odveč, še posebej v domačem okolju, kjer se nekaj zapleta.

KOZOROG – Osvobodite se skrbi, ki trkajo na vaša vrata. Soočili se boste s svojimi sposobnostmi in tudi z vsemi pričakovanji, ki vas bodo popeljala v boljše načrte.

VODNAR – Kvalitete, ki jih imate, bo opazil nekdo, ki vam veliko pomeni in o katerem razmišljate. Preprosto naredite to, kar trenutno zahteva od vas življenje, in uživajte.

RIBI – V vaše življenje prihajajo priložnosti, a vi ostajate pri enakih zadevah, ki pa vas bremenijo. V večernih urah boste vse reševali s prijateljskim pristopom.