Astronapoved

Horoskop za četrtek, 23. maja

N.K.
23. 5. 2024, 05.54
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu, ob 10.24 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Preveva vas občutek, da se nekdo na čuden način vrača v vaše življenje, čeprav ste bili prepričani, da je zgodba že zdavnaj pripeljana do konca. Razmislite!

BIK – Ne glede na to, da ste precej napeti, sprejmite današnji dan kot dobro priložnost za spremembe po lastnem okusu. Nikar se ne osamite, saj potrebujete družbo.

DVOJČKA – Sprejeli boste drugačen način življenja, kar bo ljudi okoli vas močno presenetilo. Danes se posvetite pozitivnemu razmišljanju in se umaknili iz kaosa.

RAK – Ne razmišljajte o določeni zadevi predolgo, saj lahko izgubite precej časa. Poiščite bolj smotrno rešitev in se je lotite taktično, s pomočjo diplomacije.

LEV – Najpomembnejše vam bo, da vas bodo vsi občudovali in pohvalili. Hitro boste dosegli vrhunec, če vas bo šef ali sodelavec spremljal in spodbujal z navdušenjem.

DEVICA – Videz bo za vas zelo pomemben, zato z veseljem odhiteli k frizerju ali po nov kos oblačila. Vztrajali boste pri svoji svobodi, kar pa vas lahko drago stane.

TEHTNICA – Danes vas bodo obremenjevale finance, kar vas bo razburilo. Osredotočite se raje na lastne zmožnosti. Ne dovolite si misliti, da ste manj vredni od drugih.

ŠKORPIJON – Imate občutek, da morate narediti več, kot ste storili do zdaj, posebno v odnosih. Na pravi poti sicer ste, a vam ostane še nekaj manjših podrobnosti.

STRELEC – Končno bodo spremembe počasi, a zagotovo začele vplivati tudi na vašo osebnost in vaše poslovno področje. Začutili boste potrebo po dodatnem zaslužku.

KOZOROG – Morda se sprašujete, kam se je skril nekdo, ki vam je všeč. Malce boste razočarani, vendar le do trenutka, ko boste slišali, kaj lepega želi povedati ta oseba.

VODNAR – Na dan prihajajo tiste prikrite napake, ki ste jih do zdaj odlično skrivali. Brzdajte svoja čustva, upoštevajte le tisto, kar je pogojeno z vašim razumom.

RIBI – Vaše ljubezensko življenje se lahko danes obrne v popolnoma drugo smer od začrtane. Vezanim bo partner predlagal stvari, ki jim bodo več kot pisane na kožo.