Astronapoved

Horoskop za torek, 21. maja

S.N.
21. 5. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v tehtnici, ob 0.43 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih napetosti. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša precej sitnosti.

BIK – Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj ste v veliki meri odvisni od drugih.

DVOJČKA – Danes boste izredno živčni in sumničavi, tako da se izognite vsem mogočim konfliktom. Za zdaj ne najdete rešitve za svojo razburkano ljubezensko situacijo.

RAK – Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite, kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko le zmedejo.

LEV – Kombinacija planetov vam bo pomagala razumeti druge ter vam podarila nekaj motivacije in spodbude. V ospredje stopa ljubezen in okrepilo se vam bo samozaupanje.

DEVICA – V ljubezni vas vodi intenziven šesti čut, kar pa gotovo ni dovolj za stabilnost odnosa. Na poslovnem področju se čim prej pozanimajte glede finančnega dela.

TEHTNICA – Osredotočite se na poslovne naloge, saj ste odlično pripravljeni. Začnite nove projekte in pokažite, koliko ste v resnici vredni in kam lahko priplezate.

ŠKORPIJON – Izredno spremenljivega počutja boste. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti kot tvegati z nekom, ki očitno nikakor ne namerava popustiti.

STRELEC – Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom in očmi. Vsekakor počakajte še na odločitev prijatelja.

KOZOROG – Nikakor ne pridete na zeleno vejo, čim prej si začrtajte drugačne cilje, saj se vse skupaj zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas vleče v slabo počutje.

VODNAR – Preveč ste se sprostili, kar lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutno ni ravno najboljša možnost.

RIBI – Oklevali boste, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Popoldne vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali.