Astronapoved

Horoskop za sredo, 22. maja

N. K.
22. 5. 2024, 05.32
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Na razigran, pozitiven način se boste izpostavili, vse se vam bo zdelo preprosto, zato vas ne bo strah prevzeti glavne vloge. Tokrat vam bo uspelo zmagati.

BIK – Nadaljujte, kar ste si zastavili. Obetavno bo tudi, če načrtujete potovanje ali selitev. Skrbno boste razčistili, kar vas bremeni, in se lahkotno podali naprej.

DVOJČKA – Spremljal vas bo občutek, da ste izpustili nekaj pomembnega, in najbrž se ne motite. Ponavljajo se težave, za katere ste že mislili, da so se zaključile.

RAK – Prijatelji vam bodo v pomoč, če se ne boste znašli. Komunikacija bo tista, ki jo boste uporabili v kočljivih situacijah in vas bo popeljala do rezultatov.

LEV – Začutili boste obilje pozitivne energije. Pošljite prošnjo, odpravite se na pogovor, ne bo vam žal. Priložnosti, ki se pojavlja, preprosto ne bi smeli zamuditi.

DEVICA – Sodelavci bodo iskali pot do vas, zato jim bodite malce bolj naklonjeni, kar bo tudi vas napolnilo z optimizmom. Zdravje vam bo odlično služilo, tudi občutljivim.

TEHTNICA – Preveč dvomite glede osebe, ki vse jemlje optimistično. Pričakovali ste popolnoma drugačen razplet, a se boste pač morali z okoliščinami soočiti.

ŠKORPIJON – Danes boste imeli manj energije kot sicer. Vse se bo odvijalo drugače od vaših želja, z zelo pospešenim tempom. Pomembno je, da si vzamete čas zase.

STRELEC – Danes bo nekaj težav glede nečesa, kar vas že nekaj časa precej vznemirja. Vztrajali boste pri načrtu, ki ste si ga zamislili pred kratkim.

KOZOROG – Prihajajo spremembe, ki vas bodo usmerile proti napredku. Če boste pogumni, se vam bodo odprla vrata do boljšega zaslužka, kar načrtujete že nekaj časa.

VODNAR – Danes ne bo posluha za to, kar počnete in kar si zelo želite. Težko se boste v odnosih prilagajali, saj preveč ljubite svobodo, improvizacijo in drugačnost.

RIBI – Nekdo od sodelavcev vam ne ustreza, saj vidite, kaj se dogaja za vašim hrbtom. Posebej naporno bo s tistimi, ki so preveč občutljivi, saj vas ne bodo razumeli.