Astronapoved

Horoskop za petek, 12. aprila

N. K.
12. 4. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Tekmovalnost se bo izrazila, ko bosta s partnerjem naletela na manjše zastoje na čustvenem področju. Izkoristita premor za temeljit razmislek, kako naprej.

BIK – Izborili si boste nekaj miru in se posvetili svojim potrebam. Čustveno ste mirni in čas boste izkoristili za razmišljanje o tem, kako bi si zagotovili več svobode.

DVOJČKA – Pripravljeni boste na nov izziv in časa za umik ne bo, ne glede na vse vaše razmišljanje. Sprijazniti se morate, da ste nepogrešljivi.

RAK – Vaše ideje bodo prišle do nadrejenih in na vaše veliko veselje jih bodo tudi upoštevali. Prejeli boste prijetne komplimente, ki prinašajo stabilizacijo.

LEV – Čutili boste, da lahko naredite nekaj, kar si že dolgo želite. Namenoma boste sprožili govorice, ki bodo na druge delovale z grozo in nezaupanjem.

DEVICA – Naj vam ne bo na prvem mestu samo zaslužek. Bodite tokrat solidarni in povabite v projekt še nekatere ljudi, ki so vam v preteklosti nesebično pomagali.

TEHTNICA – Težav danes ne bo. Imeli boste ogromno priložnosti, da si izborite nekaj novega, kar prinaša val navdušenja in polnjenje vašega bančnega računa.

ŠKORPIJON – Imeli boste občutek, da ne sledite partnerjevim korakom. Občutek je lažen, saj delate vse tako, kot se od vas pričakuje. Razmere večkrat preverite.

STRELEC – Partnerjeva neomajna podpora in njegova dobra namera sta tokrat vaš edini zaveznik. Popoldne, ko bo končno zadovoljeno vašim potrebam, si boste oddahnili.

KOZOROG – Ljubezen vam bo krojila usodo tudi na delovnem področju. Malce ste zašli in se podali v neznano. Dobro veste, da službenih in zasebnih stvari ni dobro mešati.

VODNAR – Vezani bodite previdni pri željah in se izognite obračunavanju s partnerjem. Še je čas, da se izognete težavam, ki vam križajo pot in sprožajo vašo jezo.

RIBI – Izjemno aktivni boste, kar bo hitro opazil tudi partner. Z navdušenjem vas bo opazoval in občudoval, da ste ne glede na vse še vedno v tako dobri formi.