Astronapoved

Horoskop za sredo, 10. aprila

N. K.
10. 4. 2024, 05.35
Posodobljeno: 10. 4. 2024, 06.20
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v biku.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Vso energijo boste danes usmerili v zadeve, ki so povezane z vašimi financami, a do zdaj niste zbrali dovolj energije, da bi jih reševali. Bolj boste stabilni.

BIK – Dokončali boste pomemben posel ali podpisali posebno pomembno pogodbo. Danes boste vse bolj ambiciozni in zahtevni, najbolj v ljubezni.

DVOJČKA – Obrnite se večkrat vase in dovolite si biti najpomembnejši samemu sebi. Nekdo vas bo še vedno obremenjeval z nasveti in težko boste ravnali po svoje.

RAK – V sredini dneva boste občutili, da se vse dogaja tako, kot je potrebno za popolno zlitje energij. Denar bo pritekal in odtekal v ravnovesju, kar vam bo všeč.

LEV – Veliko energije boste v drugi polovici dneva namenili globokemu razmišljanju. Vaše misli bodo obrodile sadove, saj se nakazuje zelo naglo spreminjanje na bolje.

DEVICA – Če vas je še kaj skrbelo zaradi preteklosti, pustite to za seboj, saj se bo vse uredilo. Tudi na ljubezenskem področju se vam kažejo pozitivne spremembe.

TEHTNICA – V zadnjem delu dneva boste vse sile usmerili v visokoleteče cilje, kar vam lahko postopoma prinese dobre rezultate. Ljudje okoli vas vam bodo naklonjeni.

ŠKORPIJON – Veselili se boste srečanja, ki se vam obeta v popoldanskih urah. Oblecite kaj močno rdečega, da boste še bolj poudarili svojo strast in divjo energijo.

STRELEC – Ogenj, ki ga imate v sebi, bo za nekaj časa ugasnil, saj se boste le s težavo soočali z razmerami na poslovnem področju, ki niso preproste.

KOZOROG – Zanesli ste se na nekoga, ki vam je iz dneva v dan obljubljal gradove v oblakih. Ne bodite presenečeni, če se zadeve ne razrešijo, kot ste pričakovali.

VODNAR – Nihanja, ki so za vas značilna, počasi izginjajo. Vse bolj ste gotovi vase in pripričani o svojih ciljih, ki imajo tokrat dobro zasnovo.

RIBI – Samske ribe se boste tokrat zapletle z izjemno zanimivo osebo. Iz drobnih zaupnosti bi se lahko rodila ljubezen, ki vas bo grela še veliko časa.