Astro

Zmenek z dušo vam bo čudovito uspel, če greste nanj na Krapanj

Neja Kralj
9. 4. 2024, 15.52
Deli članek:

Krapanj je slikovit majhen otok v Dalmaciji, ki ponuja mirno okolje in čudovite razglede na Jadransko morje.

Osebni arhiv
Andreja Novak

Priti na Zmenek z Dušo na Krapanj z Andrejo Novak je izjemno doživetje iz več razlogov.

Naravna lepota

Krapanj je najmanjši otok na Jadranu, znan po spužvah, čistem morju in zanimivem mediteranskem okolju. Veter v borovcih, plaže in morje pomagajo k sprostitvi uma, kar je odlično za poglobitev duhovne zdravilne povezave.

Odstiranje duhovne resnice

Na mirnem Krapnju se je lažje potopiti vase, v notranja spoznanja in samorefleksijo. Andreja Novak vodi vaje, meditacije in prebujajoča učenja, ki pomagajo udeležencem odkriti svojo notranjo resnico, razumeti svojo duhovno in življenjsko pot ter pridobiti znanja in veščine za ohranjanje zdravja, tako fizičnega kot čustvenega in psihičnega.

Skupinska podpora

Zmenek z dušo na takem kraju ponuja priložnost za povezovanje s podobno mislečimi ljudmi. Skupinska podpora in deljenje izkušenj okrepita duhovno potovanje vsakega posameznika in samozavest pri globljih uvidih in odpiranju jasnemu čutenju, videnju, zaznavanju ter pri spoznanjih lastne duše.

Izolacija od zunanjega sveta

Čas, preživet na odročnem otoku, omogoča udeležencem, da se začasno izolirajo od vsakodnevnega vrveža in zunanjih motenj. To pospeši samozdravljenje, regeneracijo in moč osredotočanja nase ter na potrebna spoznanja o sebi, svojem življenju in poglobitvi duhovne povezave s sabo ter življenjsko energijo. Udeleženci so deležni večjega osebnega preboja, kar jim odlično služi ob vpeljevanju novega načina življenja v vsakdanjik.

Andrejino vodstvo

Andreja Novak je duhovna učiteljica in raziskovalka energijskih vidikov življenja, ki se že več kot 25 let profesionalno ukvarja s pomočjo in svetovanjem pri prenovi osebnega ali poslovnega življenja. Je učiteljica meditacije in avtorica programa Zmenek z Dušo, pa tudi energijske tehnike 5D-terapevt, ki zajema samopomoč pri vseh vidikih življenja. Zato vam kot voditeljica na Zmenku z Dušo nudi dragocene vpoglede, navdihe in nasvete za vse, ki iščete duhovno rast ali pa preprosto želite boljše živeti. Njeno vodstvo tako prispeva k bogatejšemu in bolj smiselnemu doživetju lastne duše in pripelje zmenek z dušo v unikatno doživetje in popoln preporod.

AdobeStock
Otok Krapanj ponuja edinstven in osvežujoč način za raziskovanje duhovnosti in osebne rasti ter prehod v bolj zavestno in srečno življenje z blagostanjem na vseh področjih.

ŠOPEK KVALITET

Voditeljica Andreja Novak ima številne kvalitete, ki prispevajo k njenemu uspešnemu delu z najlepšimi energijami.

Empatija

Kot dolgoletna zdraviteljica, terapevtka, voditeljica in učiteljica ter avtorica Zmenka z Dušo ima Andreja izjemno empatijo, zato se ljudje radi obračajo k njej po pomoč in nasvete. Ima veliko zmožnost sočutja in razumevanja drugih ljudi, kar je ključna energija za ustvarjanje zaupanja in udobja med udeleženci Zmenka z Dušo, ki iščejo duhovno rast in zdravljenje.

Sposobnost poslušanja

Skozi Zmenek z Dušo je udeležencem omogočeno, da se izrazijo in delijo svoje misli, občutke in izkušnje. Andreja s svojo sposobnostjo aktivnega poslušanja omogoča udeležencem, da se počutijo slišane in razumljene. Skozi te aktivnosti se zgodijo skupinska energijska zdravljenja, ki poglabljajo subtilnost dojemanja sedanjosti in osvobajajo rane preteklosti.

Duhovna globina

Kot avtorica številnih meditacij in Zmenka z Dušo ima Andreja bogato duhovno razumevanje in globoko notranjo modrost. To ji omogoča, da vodi udeležence skozi proces raziskovanja lastne duhovnosti in osebne rasti na subtilnejših ravneh, z individualnim pristopom za vsakega udeleženca.

Sposobnost vodenja skupin

Več kot 25-letne Andrejine izkušnje vodenja Zmenkov z Dušo so dokaz učinkovitega vodenja. Andreja ima spretnosti organiziranja prakse in teorije na način, ki daje optimalne rezultate vsakemu udeležencu, da vsak najde glavni ključ za izboljšavo svojega življenja z minimalnim trudom in maksimalnimi rezultati.

Jasna in praktična komunikacija

Kot voditeljica ima Andreja jasno in razumljivo komunikacijsko tehniko, ki vodi v proces odkrivanja in zdravljenja. Zmožnost jasnega izražanja idej, navodil in konceptov energijske strukture je ključna za energijsko dogajanje, ki je poleg najnovejšega znanja bistvo Zmenka z Dušo. To pomaga udeležencem, da bolje razumejo in integrirajo predstavljene koncepte ter sočasno opustijo pretirano navezanost na pretekle rane, jih med delavnico pozdravijo in najdejo način, kako si v vsakdanjem življenju pomagati sam na način Zmenka z Dušo.

Sposobnost ustvarjanja varnega prostora

Andreja ima sposobnost ustvariti varno in energijsko podporno okolje, v katerem se udeleženci počutijo udobno pri razkrivanju svojih notranjih talentov, občutkov in ranljivosti. To je ključno za zdravilno in obogateno izkušnjo Zmenkov z Dušo, saj je prisotnost zdravilnih energij polj miru in zlate dobe ključna za tako bogato izkušnjo, notranjo prenovo, ki prinese zunanje rezultate v vsakdanjem življenju.

Te kvalitete omogočajo Andreji Novak, da deluje na način, ki spodbuja osebno rast, duhovno raziskovanje in zdravje udeležencev na optimalen način ter jim preko prakse predaja najnovejša energijska znanja, ki še niso nikjer zapisana.