Astro

Horoskop za ponedeljek, 8. aprila

N. K.
8. 4. 2024, 05.40
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Telo vas bo opozorilo na dogajanje, ki ne bo najugodnejše. Slabše počutje se lahko razvije v kaj več, če ne boste pozorni. Danes ne pretiravajte z ničimer.

BIK – Včasih si naložite preveč obveznosti, ki jih potem ne morete opraviti, kot bi želeli. Zmanjkalo vam bo časa za ljubljene, iz česar se lahko razvije nesporazum.

DVOJČKA – Dan se bo začel z nežnimi energijami, ki jih prinašajo planeti. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Zelo zaželeni boste.

RAK – Zbirate pogum za zbliževanje z osebo, ki vam ugaja, ali dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili svoj vsakdan. Storite prvi korak, ne čakajte na čudež.

LEV – Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo brez težav obvladovali. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili obojestranske želje, kar vam bo zelo ustrezalo.

DEVICA – Končno se vas bo dotaknila spodbudna in topla energija, ki podpira vašo aktivnost, dinamiko in voljo. Danes se boste počutili v svojem elementu.

TEHTNICA – Z malce samoobvladovanja ste lahko zadovoljni, saj vas povečana delavnost, pogum in odločnost lahko popeljejo daleč. Znebite se ležernosti.

ŠKORPIJON – V dan boste stopili nekoliko negotovi vase in v svoje načrte. Vaše hrepenenje tokrat ne ostane neuslišano. Čustva boste izražali spontano in instinktivno.

STRELEC – Imate občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne prepričate o svojem prav. A zdaj ni trenutek, da bi se izpostavljali.

KOZOROG – Dan prinaša napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ne bo v tem, da bi težave pometali pod preprogo, raje se soočite.

VODNAR – Ne berite med vrsticami, čeprav to obvladate. Tokrat bi vas vse skupaj lahko preveč obremenilo. V službi se osredotočite na tisto, kar počnete prvič.

RIBI – Preveč ste sumničavi, in namesto da bi pogovor opravili na štiri oči, iščete pomoč naokrog. Zato se raje sprijaznite s tem, da boste danes nekoliko razočarani.