Astronapoved

Horoskop za petek, 5. aprila

N. K.
5. 4. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v vodnarju, ob 13.12 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Ni razlogov, da bi se zapirali vase in držali le tistega, kar ste že preizkusili. Znebili se boste sumov in se pogumno podali v reševanje družinskih zadev.

BIK – Zberite pogum, da nekomu poveste, kar mu želite povedati že nekaj časa. Če razmišljate o tem, da bi začeli športno aktivnost, imate zdaj odlične možnosti.

DVOJČKA – Raje imate počasno in umirjeno življenje. A če se odprete izzivom, lahko uporabite energijo še za nove stvari, po katerih hrepenite v svoji notranjosti.

RAK – Danes je idealen dan za ljubezenske zadeve, sposobni boste izpovedati tudi globoka čustva. Poleg ljubezni pa boste imeli srečo tudi na drugih področjih.

LEV – Besede lahko danes v odnose prinesejo skladnost. Ljubezenska sreča bo namenjena tistim, ki ste že dolgo v razmerju, sveže zaljubljeni pa boste na preizkušnji.

DEVICA – Danes ne bo priložnosti za reševanje ljubezenskih težav, saj se bo toliko dogajalo, da ne boste imeli niti minute prostega časa. S prijatelji boste sicer preživeli krasen večer.

TEHTNICA – Povabljeni boste na neko dejavnost, ki je povezana z zdravjem. Sprejmite povabilo in naredite nekaj za svoje počutje, saj se vam bo to kmalu obrestovalo.

ŠKORPIJON – Niste vajeni počivati, kadar se v okolici veliko dogaja. Odločno boste izpeljali nekaj, kar je čakalo na vašo zeleno luč. Vaša samozavest se bo okrepila.

STRELEC – Venera vas vodi v vrsto ljubezenskih dogodivščin in avantur, ki vas lahko zmedejo. Večer bo namenjen zabavi, zato boste dali ljubezen nekoliko na stran.

KOZOROG – Znašli se boste v položaju, ko se boste želeli ustaviti in počivati. Čas bo pravi, da to tudi zares storite. Zaslužite si odmor, vzemite si ta dan samo zase.

VODNAR – Odvečno energijo, ki se bo pojavila danes, lahko sprostite s fizično vadbo. Čeprav boste v dvomih, bo vredno, da ljubljeno osebo postavite na prvo mesto.

RIBI – Spremljala vas bo tiha sreča, ki obeta nove smernice na čustvenem področju. Okrepila se vam bo volja in lahko naredite korak naprej zase in v odnosih.