Astronapoved

Horoskop za sredo, 3. aprila

N. K.
3. 4. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v škorpijonu, ob 11.08 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Vaša energija počasi narašča. Odziv bo dober, kar vam bo dalo še dodatne motivacije in volje, da spretno nadaljujete po svoji poti, brez odvečnih pomislekov.

BIK – Bodite zbrani, saj je možnost večjih napak, ki so lahko posledica vaše površnosti. Zvečer boste iskali pozornost ljubljene osebe, ki se vam bo zdela čudovita.

DVOJČKA – Novo poznanstvo ubira prave poti, ki vas bodo prepričale, da nadaljujete. Izkoristite svoj dober spomin in izpostavite dejstva, ki se do zdaj niso omenjala.

RAK – Danes lahko spet navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov in energij.

LEV – Čim prej odgovorite na pomembno sporočilo, da se boste izognili nesporazumom z osebo nasprotnega spola, ki vam ni najbolj naklonjena.

DEVICA – Raven življenjske energije vam bo danes upadla, počutili se boste izčrpano in brezvoljno. Pazite se stresa, ki lahko dolgotrajno škoduje vašemu zdravju.

TEHTNICA – Pomanjkanje energije lahko vpliva na razmerje s partnerjem, ki vas tokrat ne bo razumel, a bo želel z vami preživeti več časa. Konflikti ne bodo prehudi.

ŠKORPIJON – Prijazni in ustrežljivi boste sposobni umirjeno dosegati svojo voljo, a v večernih urah bo v vas več napetosti, odzivali se boste hitreje in intenzivnejše.

STRELEC – Danes lahko dobite potrditev in se odzovete povabilu, ki bo več kot prijetno. Hvaležni boste svojemu pogumu, ki vas lahko popelje do boljšega počutja.

KOZOROG – Pred vami je občutljiv dan, v katerem ne boste dosegli tistega, kar si želite. Po zvezdnih namigih je tokrat nakazano, da vam pretirana trma ne bo koristila.

VODNAR – Veseli boste in bolj sproščeni, kot ste običajno. V večernih urah vas bo zajel pravi vrtinec sreče in strasti. Na vrsto boste prišli tudi samski.

RIBI – Dan bo poln vznemirjenja, izzivov in sprememb, s katerimi se boste končno lahko pomaknili kakšen korak naprej in naredili boljše načrte za prihodnost.