Astronapoved

Horoskop za torek, 2. aprila

N.K.
2. 4. 2024, 05.58
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – Še je čas, da se izkažete na poslovnem področju, čeprav imate občutek, da so vas prehiteli. Tokrat si ne bi smeli privoščiti zamud, saj vas nekdo budno opazuje.

BIK – Pomembno je, da se odprete hitri energiji, ki vas bo zasledovala. Čeprav ste raje bolj umirjeni, vam današnji vpliv lahko koristi, saj vas spodbuja k akciji.

DVOJČKA – Dan bo podrejen ljubezni in neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju.

RAK – Na poslovnem področju vas čaka pomemben sestanek. Čeprav se ne bo odvijal po pričakovanjih, ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, priložnost bo treba zgrabiti.

LEV – Na poslovnem področju bo manj težav, saj gre po načrtih, ki ste si jih zamislili. Tudi na drugih področjih imate možnosti. Lahko se splete zanimiva zgodba.

DEVICA – Če se boste uskladili z dinamično energijo in ne boste iskali miru za vsako ceno, je dan lahko uspešen, saj se boste s hitrimi premiki prebili v ospredje.

TEHTNICA – Preutrujeni ste, zato težje opravke preložite. Sicer bi se lahko napačno odzvali. Morate pa si priznati, da ste preveč nepotrpežljivi.

ŠKORPIJON – Napredovali boste v iskanju ravnovesja. Današnji dan bo poln nepredvidljivosti, ki vas bodo jezile. Nekaj zdrave previdnosti pa zvečer ne bo odveč.

STRELEC – Na poslovnem področju sledi sprememba, ki jo boste morali čim prej sprejeti. Dan bo poln informacij in vaša naloga je, da pri sebi opravite intenzivno analizo.

KOZOROG – Ne boste se mogli zbrati, misli vam bodo švigale z enega področja na drugo. Poiskati boste morali vzrok raztresenosti in ga čim prej odpraviti.

VODNAR – Nekdo vam bo nekaj zaupal, a vseeno še ne boste dovolj prepričani o njem. Ni druge možnosti, kot da se pogovorite, izpostavite dejstva in počakate.

RIBI – Danes boste neodločni, zdi se vam, da je vse obviselo v zraku. Nič ni določeno, zato se s situacijo ne obremenjujte. Nadaljujte samozavestno, brez ustavljanja.