Astronapoved

Horoskop za petek, 29. marca

N. K.
29. 3. 2024, 05.25
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v škorpijonu, ob 20.51 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Čas je, da se začnete učiti na napakah, posebno ko boste naleteli na nekaj težav s službenimi zadevami. Sprostite se in premislite, očitno potrebujete več časa.

BIK – Vse se spreminja in komaj boste sledili dogajanju, še posebej v stikih z znanci. Popazite na denar, saj vas občutek, da zapravljate za malenkosti, ne navdušuje.

DVOJČKA – Previdni bodite pri uradnih opravkih in z osebami, ki so za vas pomembne. Znašli se boste v položaju, ko boste hoteli doseči vse naenkrat, kar je nemogoče.

RAK – Kmalu boste prisiljeni navezati nove stike, še posebej tisti, ki ste bolj zaprtega tipa. Nekaj, kar vam najprej ne bo všeč, se bo kasneje izkazalo za odlično.

LEV – Današnji dan vam je naklonjen, nikakor se ne morete pritoževati, saj boste dinamični, hitri in spretni, posebno na sestanku, kjer se lahko dogovorite o uspehu.

DEVICA – Danes vas bo veliko bolj kot delo privlačilo vse, kar je povezano z zabavo. Razmišljali boste tudi o ljubezenskem odnosu, ki počasi dobiva drugačno podobo.

TEHTNICA – Dobro premislite, preden se boste lotili nečesa zahtevnega. Počakajte, preden boste spet navezali stike z osebo iz preteklosti, saj so rane še nezaceljene.

ŠKORPIJON – V ljubezni bo več stikov z nekom, ki se je v zadnjem času izkazal za nezanesljivega. Uskladila se bosta in naredila vsaj nekaj koristnih korakov naprej.

STRELEC – Določeni ljudje vas ne morejo razumeti, dokler ste prepričani, da vas ne podpirajo. Ne bodite črnogledi, saj boste dobili še eno možnost, morda celo boljšo.

KOZOROG – Ne ostajajte pri razmišljanju in idejah, počasi boste morali tudi ukrepati. Danes bo odličen dan za začetke, tako poslovno kot na ljubezenskem področju.

VODNAR – Pokažite prijateljem, da jim stojite ob strani. Tudi če vas ne bodo za nič prosili, jim bo že to olajšalo težavice. Seveda pa ne pozabite nase.

RIBI – Preveč razmišljate o težavah, ki ste jim pripisali prevelik pomen. Pri delu se osredotočite le na tisto, kar zamujate in zaradi česar vas postrani gledajo.