Duhovni svet

Priča bomo razkritjem, ki so se skrivala v senci sveta

Anamarija Kovačič, duhovna učiteljica
26. 3. 2024, 16.15
Posodobljeno: 26. 3. 2024, 16.53
Deli članek:

Mnogi se počutijo utrujeni, negotovi in preobremenjeni, kot bi bili v čustvenem vrtiljaku. Čutijo pritiske, ki si jih ne znajo razložiti. Pojavljajo se nepojasnjene čustvene in telesne bolečine.

Dreamstime
Sonce bo v letu 2024 doseglo najbolj aktiven del svojega 11 letnega cikla.

Zelo pomembno je, da razumemo, kaj se dogaja, saj nam razumevanje prinese lahkotnejšo pot. Ko razumemo, se lahko predamo in si dovolimo, da se zgodijo spremembe, da se zgodijo ozdravitve, da stopimo v veliko lepše življenje in nove nas.

KAJ SE DOGAJA?

Sonce bo leta 2024 doseglo najaktivnejši del svojega 11-letnega cikla. Z letom 2024 smo vstopili v obdobje sončnega maksimuma, kar pomeni, da smo v najvišji točki sončnega cikla in v prihodnjih dveh letih pričakujemo izjemne izbruhe na soncu ter izjemno solarno sevanje. Vstopamo torej v maksimum sončnih izbruhov, kar pomeni, da so pred nami zelo intenzivne energije
Ker smo električna bitja, ker smo svetlobna bitja, bodo ta sevanja imela velik vpliv na naše energijsko polje in seveda tudi na fizično telo. Učinek sončnega izbruha bi lahko najlažje opisala kot primerjavo s tem, ko zjutraj ali zvečer, ko smo v temi, nenadoma prižgemo luč. Ko se pojavi naenkrat svetloba v temi, se nam zablešči, oči zabolijo. Na začetku je občutek boleč, neprijeten, želiš si ga potisniti stran. Ko se oči privadijo in neprijeten občutek mine, lahko vidimo jasno sliko okolice okrog sebe, svetloba posveti in razsvetli temo. Enako je pri sončnem izbruhu.

KAJ SE OBETA?

Okrepila se bo intenzivnost svetlobe, posvetila bo luč in razkrila vse, kar je bilo skritega v temnih kotičkih. Sonce bo potiskalo plazma svetlobo na naš planet, ta pa bo osvetlila temno stran v nas in svetu. Svetloba izpodrine, porine na površje temne delčke notranjega in zunanjega sveta. Kar je bilo skrito, se bo razkrilo. Kar je bilo globoko zakopano, porinjeno v najtemnejši kot, se bo pojavilo na površju. Priča bomo resnično izjemnim razkritjem tega, kar se je skrivalo v sencah sveta, hkrati bomo priča razkritjem naših senčnih delov. Nikamor ne bo mogoče pobegniti. Tokrat bo bitko bojeval vsak sam.

Osebni arhiv
Anamarija Kovačič

TRENUTNO ZDRAVLJENJE

Ko se pogovarjam z ljudmi, velikokrat slišim: "Res si želim, da se vse sčisti. Znotraj in zunaj." Da, tudi jaz si želim. Tukaj smo. Planet Zemlja dviguje vibracijo. Dogajata se masovno kolektivno zdravljenje in transformacija planeta Zemlje. Kolektivna zdravljenja se dogajajo na družinskih linijah prednikov.

Lahko gre za našo dušno družino ali rojstno družino. Vedeti moramo, da ne zdravimo samo sebe, ampak zdravimo celotno karmično linijo prednikov. Na trenutke je zelo težko, ker ni vse samo naše. 

Vem, da nas je veliko, ki to leto res trdo delamo na zdravljenju ran in travm sebe in prednikov. 

Če ste empati, če ste se kot duše odločili, da gremo pomagat zdravit ta planet, potem vedimo, da ne zdravimo samo sebe, ampak da zdaj filtriramo skozi svoje fizično telo zelo zelo staro energijo, ki je bila dolga tisočletja globoko zakopana in shranjena na varnem.
Stoletja smo vse bolečine, rane in travme karseda hitro potisnili v globine, zakopali in zdaj prihajajo na površje; ne samo naše, ampak vse travme, rane in bolečine naše matere, očeta, starih staršev, energije naših bratov in sester, naših partnerjev … In tisti, ki je senzibilen, ki je empatičen, bo še močneje občutil, kako naše fizično telo filtrira vse to. Na fizičnem telesu se kaže to kot bolečine, ki jih lahko imate zlasti v stopalih, nogah, spodnjem delu hrbta, sakralni čakri, tako da se bo to leto dogajalo zdravljenje na energijskih ravneh spodnjih čaker. Vem, da se te bolečine pojavljajo pri mnogih ljudeh in se lahko na teh področjih pojavijo tudi fizične bolezni.

OZDRAVLJENJE

Če občutite te bolečine, težave, potem vas energije vabijo, da se osvobodite preteklosti. Ne bojte se, sprejmite jih, občutite, objemite z ljubeznijo, ozdravite, osvobodite. Najboljši način za to je, da sprejmete, da razumete, da je tu zato, da se ozdravi. In vedite, da ste najboljši zdravilec vi: zdravilec samemu sebi. Ranjeni deli nas, pa naj bodo to čustveni, psihični ali fizični, nas rotijo, prosjačijo za našo ljubezen, sočutje in sprejemanje. Ne bojte se sončnih izbruhov, kajti vsem nam so v veliko pomoč, da bodo naša telesa zmožna držati več in več svetlobe v celicah. Da se bodo lahko zgodila ozdravljenja globoko zakopanih ran in travm, ki jih nosimo v svojih celicah, v svojih DNK-zapisih.

Vem, da ni preprosto, pa vendar, če zmoremo videti z višjim razumevanjem, potem je lažje. Če zmoremo stik s svojo dušo, z višjim jazom, z bitji luči in ljubezni, potem vemo, da nismo sami. Potem lahko občutimo, kako mogočno podporo imamo. Še nikoli tako izjemno. Vse nas podpira, vse je tu zato, da naredimo največji korak človeštva – da kolektivno ozdravimo rane planeta in se skupaj dvignemo v novo zavest, v novo življenje, v novo zemljo. 

Kar prihaja, je veliko veliko boljše od tega, kar odhaja, zato dovolimo, da odide. Sonce bo potiskalo plazma svetlobo na naš planet, ta pa bo osvetlila temno stran v nas in svetu. Svetloba izpodrine, porine na površje temne delčke notranjega in zunanjega sveta.