59. festival Pivo in cvetje Laško

Jani Morelj je uspelo – najboljši žur poletja je podaljšan!

B.M.
26. 3. 2024, 15.25
Deli članek:

Voditeljica na Radiu 1, Jana Morelj je imela pred kratkim misijo, da zbere več kot 5.000 podpisov in s peticijo prepriča organizatorje 59. festivala Pivo in cvetje Laško, da najboljši žur poletja podaljšajo za en dan.

Mediaspeed
Jani Morelj je uspelo – najboljši žur poletja je podaljšan!

Jani, ki je tudi ponosna amabasadorka festivala, z vseslovensko akcijo ni uspelo zbrati samo 5.000 podpisov, temveč še enkrat več! Skupaj z Dejanom Dogaja sta zbrala več kot 10.000 podpisov in peticijo predala odgovornim v Laškem. Ampak do včeraj še ni bilo znano, ali je bila Janina misija uspešna ali ne.

Nato pa so včeraj na tiskovni konferenci organizatorji uresničili želje vseh ljubiteljev tega legendarnega festivala in sporočili veselo novico. Festival bo potekal en dan dlje in sicer od 11. do 14. julija!

Vsi željni zabave se bodo na najboljšem žuru poletja lahko zabavali ob naslednjih glasbenikih: Masayah, Mi2, Gibonni, Dan D, Šank Rock, Nina Pušlar, Hamo & Tribute 2 Love, DelaDap, Dejan Dogaja, Marko Vozelj in Mojstri, Til Čeh in Petelini, Simon Vadnjal, Helena Blagne, Dejan Vunjak in Brendijeve barabe, Zvita feltna, Nika Zorjan, Žan Serčič in Šakali.

Organizatorji pa obljubljajo še presenečenje! Najcenejše vstopnice so na voljo samo omejen čas na www.pivo-cvetje.si.