Potrdila govorice o turneji

Jelena Rozga: "Slovenijo obožujem!"

S.Č.
25. 3. 2024, 14.18
Posodobljeno: 25. 3. 2024, 14.27
Deli članek:

Govorice o prihodu Jelenine koncertne turneje "Minut srca mog" v Ljubljano postajajo vedno bolj glasne, zdaj pa se je oglasila tudi priljubljena hrvaška pevka.

Profimedia
Jelena Rozga obožuje Slovenijo.

V zadnjem letu je Jelena Rozga dosegla izjemen uspeh, ki ga mnogi opisujejo kot višek njenega glasbenega ustvarjanja. Po razprodanih dvoranah v Zagrebu, Beogradu, Novem Sadu, Skopju in Zadru je presenetila občinstvo s svežim singlom po dveh letih premora. Pesem "Od čega sam ja" nosi podpis Ivana Huljića, sina slavnega hrvaškega glasbenega ustvarjalca Tončija Huljića.

"Pesem je plod skupnega ustvarjanja med mano in Ivanom. Besedilo te močne skladbe pripoveduje zgodbo o ranljivi, a hkrati pogumni ženski, ki se čudi svoji lastni moči. Ker se tudi sama v življenju soočam s takšnimi izzivi, se pesem popolnoma ujema z mojo filozofijo. Z Ivanom sva dolgoletna prijatelja in sodelavca, ta projekt pa je najin odnos še poglobil. Vedno je posebno lepo ustvarjati s nekom, ki te resnično pozna in razume, kako pomembno je ostati zvest samemu sebi. Uživala sem v celotnem procesu ustvarjanja te pesmi, od prvih posnetih taktov do zaključka snemanja videospota," je delila pevka ter izrazila nestrpno pričakovanje odziva svojih poslušalcev.

Ne skriva, da si želi v Stožice

Videospot, tako kot razprodana turneja Jelene, predstavlja pravo vizualno poslastico. Režijo spota je prevzel Miloš Šarović, ki je prav tako oblikoval vizualno podobo turneje.

Govorice o prihodu turneje "Minut srca mog" v Ljubljano postajajo vse glasnejše, pri čemer se Jelena z nasmehom odziva na vprašanja o morebitnem datumu: "Lahko potrdim, da govorice držijo. Ljubim Slovenijo, tu sem zelo pogosto. Vse vaje za turnejo so potekale tu, moji plesalci, z Žigo Sotlarjem na čelu, so iz Slovenije. Ni skrivnost, da si želim, da se kmalu srečamo v areni Stožice."