Razkril čustva

Beckham zaljubljen še danes

S.Č.
25. 3. 2024, 12.25
Posodobljeno: 25. 3. 2024, 12.58
Deli članek:

Ljubezen Davida in Victorie Beckham že več kot četrt stoletja navdušuje oboževalce po vsem svetu.

Profimedia
David Beckham

Nedavno je David Beckham v svojem podkastu s voditeljem Jamesom Cordenom znova razkril svoja čustva do svoje soproge Victorie Bechkam, s čimer je še enkrat dokazal, da je njuna ljubezen še vedno trdna in neomajna kot nekoč.

Zanjo pravi, da je krasna mama in močna osebnost

David se je v intervjuju spomnil začetkov njune zveze, ko je že vedel, da je Victoria prava za njega. Kljub temu, da ga je na začetku privlačila njena zunanja lepota, je priznal, da ga je njena močna osebnost in njena predanost družini še bolj očarala. Beckham je poudaril, da je Victoria odlična mama in da je skupaj z njo ustvaril družino, ki je osrednji del njunega življenja.

Par je skupaj povil štiri otroke - Brooklyna, Romea, Cruza in Harper. David je med ogledom videospota za pesem "Say You'll Be There" s Cordenom delil trenutek, ko se je zavedal, da je Victoria ženska, s katero si želi preživeti preostanek svojega življenja. "Ta pesem je moja najljubša. Videospot je bil predvajan na televiziji, ko sem v svoji sobi sedel skupaj z Garyjem Nevillom. Takrat sem se obrnil k njemu in mu rekel: Poročil se bom s to v črni kratki obleki."

Njuna zgodba je navdihujoča priča o tem, kako lahko resnična ljubezen premaga vse ovire in vztraja vse življenje.