Še vedno skrivnost

Ronaldo glede mame prvorojenca še vedno molči

S.Č.
25. 3. 2024, 12.45
Posodobljeno: 25. 3. 2024, 13.23
Deli članek:

Ronaldo Christiano, eden najbolj cenjenih in prepoznavnih nogometašev vseh časov, blesti tudi kot ponosen oče. Ostaja pa ena skrivnost: identiteta matere njegovega prvorojenega sina.

profimedia
ronaldo

Ob razkritju novice o rojstvu svojega prvorojenega sina leta 2010, je Cristiano Ronaldo povzročil veliko zanimanja, saj je hkrati ohranil skrivnost glede matere otroka. Kljub številnim ugibanjem in razpravam v medijih je Ronaldo dosledno varoval identiteto matere, slednja pa je želela ostati anonimna. To je sprožilo divje govorice in špekulacije, ki so segale od domnevnih prevar do nakupa otroka na črnem trgu. Ronaldo je v kasnejših intervjujih jasno izrazil, da nima namena razkriti te skrivnosti javnosti in da bo resnico delil le s svojim sinom, ko bo ta dovolj star, da jo bo razumel.

Christiano mlajši, kot sta ga poimenovala, je odraščal pod skrbnim očetovstvom nogometaša in je, kot kaže, stopil na pot svojega očeta, saj že kaže talent in strast do nogometa. Toda kljub njegovi obetavni nogometni poti, ima Ronaldo še pet otrok, ki so obogatili njegovo življenje.

Zveza z Georgino je hitro napredovala

Leta 2015 se je Ronaldo razšel s svojo takratno partnerko, rusko manekenko Irino Shayk, in že naslednje leto je vstopil v novo ljubezensko zvezo s španko Georgino Rodriguez. Njuna zveza je hitro napredovala, Georgina pa je postala ljubeča mačeha družine, ki se odlično razume z Ronaldovimi otroki. Leta 2017 je par pozdravil dvojčka, Eva in Mateo, ki sta bila rojena preko nadomestne matere.

Junija 2017 sta Ronaldo in Georgina le naredila svojega prvega skupnega otroka. Njihova družina se je povečala z deklico, Alano Martino. Kljub vsem radostnim trenutkom pa je družino doletela tudi bolečina, ko sta sporočila, da sta se rodila dvojčka, vendar je fantek umrl kmalu po rojstvu. Kljub tej tragediji pa sta Ronaldo in njegova žena našla moč v svoji hčerki in nadaljevala z ljubečo vzgojo svoje družine.

Še posebej ponosen na prvorojenca

Danes družinske fotografije Ronalda in Georgine na družbenih omrežjih pričajo o srečni in povezani družini, polni ljubezni in smeha. Cristiano je še posebej ponosen na svojega najstarejšega sina, ki kaže interes za nogomet in že zdaj pušča sledi po njegovih stopinjah. Vendar pa pričakovati, da bo Cristiano mlajši sledil očetovim korakom na nogometnih igriščih, ostaja le ugibanje. Za zdaj je družina Ronalda in Rodriguez polna ljubezni in sreče, vendar pa Cristiano ni izključil možnosti, da bi imel še več otrok v prihodnosti.