Na skrivaj

Cameron Diaz in njen mož Benji Madden sta dobila drugega otroka in s tem presenetila številne

D.K.
23. 3. 2024, 13.30
Posodobljeno: 23. 3. 2024, 13.36
Deli članek:

Vesela novica o drugem otroku je prispela kmalu po tem, ko se je 51-letnica po letih premora vrnila v filmsko industrijo.

FB Cameron Diaz
Cameron Diaz

Par, ki se je poročil januarja 2015, je skupaj pozdravil drugega otroka. 51-letna Cameron Diaz in 45-letni Benji Madden sta v petkovi objavi na Instagramu oznanila rojstvo sina Cardinala. Hollywoodska igralka in glasbenica skupine Good Charlotte je s tem presenetila svoje oboževalce, saj nihče niti ni vedel, da pričakujeta drugega otroka.

"Blagoslovljena in navdušena sva, da lahko oznaniva rojstvo sina, Cardinala Maddena. Čudovit je in vsi smo tako srečni, da je tukaj! Zaradi njegove varnosti in zasebnosti ne bova objavljala nobenih fotografij, vendar je res ljubek, je zapisal par, ki že ima štiriletno hčerko Raddix, ki jo je 30. decembra 2019 rodila nadomestna mati.

378321f9d7d2470ca8f7e2c57c13afd0.jpeg

Med gostovanjem v oddaji Kelly Clarkson Show leta 2022 je igralka povedala, da je materinstvo nekaj najboljšega, kar se ji je kdaj zgodilo, kmalu zatem pa se je pojavila v podcastu GOOP, kjer je razmišljala o konceptu staranja in o tem, kako ga doživlja, odkar je pri 48 postala mati. »Odkar sem dobila hčerko, se je vse spremenilo, želim si živeti vsaj še 50 ali 60 let, ker imam majhnega otroka,« je dejala. Dodala je, da si želi biti ob hčerki, ko bo stara 40 let, saj je tudi sama spoznala, kako pomembna je podpora staršev pri teh letih, pa tudi, da upa, da je nekaj dobre genetike, ki sledi njeni družini, prešlo tudi nanjo. "Moja babica je pri 72 letih tekala naokoli po vročem soncu in nosila velike vreče krme za zajce in kokoši. Mislim, da imam nekaj od tega, vsaj upam."

Vesela novica o drugem otroku slavnega para je prispela kmalu po tem, ko se je 51-letnica po večletnem premoru vrnila v filmsko industrijo, saj je posnela film "Spet v akciji", napovedala pa je tudi snemanje komedije " Outcome«, v kateri bo njen partner Keanu Reeves.