Izgubil je živce

Na dan prišel še en incident Johnnya Deppa

S.Č.
21. 3. 2024, 11.50
Posodobljeno: 21. 3. 2024, 12.27
Deli članek:

Johnny Depp, znan po svojem ikoničnem igralstvu in zvesti bazi oboževalcev, je nedvomno eden najprepoznavnejših obrazov Hollywooda. Toda za kuliso filmskega sveta se včasih skrivajo neželeni incidenti, ki razkrivajo temnejšo plat zvezdniškega življenja.

Profimedia
Johnny Deep eksplodiral med snemanjem filma Blow.

Nedavno razkritje igralke Lola Glaudini o svojem neprijetnem srečanju z Johnniyem Deppom na snemanju filma Blow leta 2001 je vzbudilo pozornost in znova postavilo v ospredje vprašanje ali so nekatere zvezde resnično tako bleščeče, kot se zdijo na velikem platnu.

Glaudinijeva, znana po svoji vlogi v Criminal Minds, je v podcastu Powerful Truth Angels razkrila svoj zapleten odnos s slavnim soigralcem med snemanjem. Incident, ki ga je opisala, priča o Deppovem temperamentu in zahtevnosti, s katero se je srečala na snemanju. Po njenih besedah je Depp izgubil živce, ko se je smejala med snemanjem po navodilih režiserja Teda Demmeja, kar je privedlo do izbruha besa s strani Johnniya.

Njegovo vedenje je že bilo predmet razprave 

Deppova reakcija na Glaudinijevo smehljajočo se igro je bila precej neprimerna. Namesto da bi razumel situacijo in jo obravnaval s spoštovanjem, je Depp postregel s ponižujočim in žaljivim monologom, ki je pustil Glaudinijevo v pretresenem stanju. Čeprav je Depp pozneje poskušal ublažiti napetost z nepopolnim opravičilom, je ostala grenka sled nerazumevanja in neprijetnosti.

Reakcija Deppovega publicista, ki je zavrnil opisano ravnanje kot nekaj, kar ni značilno za igralčevo obnašanje na snemanjih, odpira vprašanja o tem, kako je videti resničnost za kulisami v Hollywoodu. Čeprav je nekaterim zgodbam težko verjeti, pa je pomembno upoštevati raznolikost izkušenj, ki jih imajo igralci na snemanjih.

Dejstvo, da se drugi člani snemalne ekipe ne spominjajo tega incidenta, ne izniči Glaudinijevega doživetja. Za Deppa, katerega občasno sporno vedenje je že bilo predmet javne razprave, ta incident ponovno poudarja dilemo med njegovo zvezdniško podobo in resničnostjo. Medtem ko njegovo igralsko delo navdušuje množice, je pomembno tudi obravnavati vse vidike njegove osebnosti, vključno z izzivi, s katerimi se soočajo njegovi sodelavci na snemanjih.