Demi Moore in Bruce Willis

Ločena že dve desetletji, a si kljub temu stojita ob strani

S.Č.
21. 3. 2024, 09.10
Posodobljeno: 21. 3. 2024, 09.32
Deli članek:

Bruce Willis in Demi Moore, starša treh hčerk, še vedno ohranjata posebno vez.

Instagram
Bruce Willis, Demi Moore in Tallulah

Igralec Bruce Willis je nedavno praznoval svoj 69. rojstni dan. Ob tej priložnosti ni izostala niti čestitka njegove nekdanje žene Demi Moore, ki je na Instagramu delila njuno skupno fotografijo kot simbol njune trajne povezanosti kljub letom, ki so minila od njune ločitve.

Nudi mu neomajno podporo

Vez, ki jo delita se kaže še toliko bolj zdaj, ko se Willis sooča z boleznijo - diagnozo frontotemporalne demence. Demi mu v teh težkih časih ponuja neomajno podporo, kar poudarja nujnost medsebojne pomoči in razumevanja tudi po koncu zakonske zveze.

Trenutno za to bolezen ni zdravila

Frontotemporalna demenca, s katero se spopada Willis, prinaša številne izzive, med drugim tudi na področju komunikacije. "Trenutno za to bolezen ni zdravila, vendar upamo, da bo prihodnost prinesla spremembe," je sporočila igralčeva družina, ki si želi večje ozaveščenosti in raziskav na tem področju. Ob njegovem rojstnem dnevu je Moore z objavo na Instagramu delila toplino in ljubezen, ki še vedno prevladujeta v njunem odnosu. V nedavnem intervjuju za oddajo Dobro jutro Amerika pa je spregovorila tudi o Willisovem zdravstvenem stanju in poudarila njegovo moč ter odpornost. Willisova trenutna žena, Emma Heming, pa se je odločila deliti svoje izkušnje in nasvete v knjigi, namenjeni vsem, ki skrbijo za bližnje z demenco.