Delovna akcija

Ob prenovi stanovanja družine Potrč gledalci izrazili nezadovoljstvo

S.Č.
21. 3. 2024, 10.50
Posodobljeno: 21. 3. 2024, 10.56
Deli članek:

Kljub čudoviti prenovi doma družine potrč, so nezadovoljni gledalci opazili velikost kuhinje in streho prekrito iz salonitk, ki jih je zelo zmotila.

Voyo
Voditeljica oddaje Ana Praznik.

V najnovejši epizodi priljubljene televizijske oddaje Delovna akcija so bili gledalci priča ganljivi preobrazbi doma družine Potrč. Kristjan, oče samohranilec, se skupaj s svojima otrokoma, Andrejo in Nikijem, sooča z vsakodnevnimi izzivi preživetja na robu finančne zmogljivosti. Kljub trudu in odrekanjem je bila možnost lastne prenove stanovanja za njih skoraj nedosegljiva. V upanju na boljše življenjske pogoje je starejša hčerka Andreja stopila v stik z ekipo oddaje, ki je znana po svoji dobrodelnosti in sposobnosti, da z majhnimi dejanji naredi velike spremembe.

Facebook
Družina Potrč s prenovo dobila novo življenje.

Najbolj moteča je bila streha prekrita s salonitkami

Pod vodstvom voditeljice Ane Praznik in pomočjo mojstrov, je v kratkem času popolnoma preobrazila dotrajano stanovanje Potrčevih, ki se nahaja v zgornjem nadstropju stanovanjske hiše. Nov, sveže prenovljen dom je družini ponudil upanje in občutek varnosti, ki ga prej niso poznali. Vendar pa je kljub navdušenju in hvaležnosti družine Potrč, prenova sprožila mešane odzive med gledalci. Na družbenih omrežjih so se pojavili komentarji, ki so izpostavili določene aspekte prenove, ki so jih mnogi videli kot pomanjkljive. Predvsem je bila v središču kritik odločitev, da se ne prenovi tudi strehe, ki je prekrita s salonitkami. Gledalci so izrazili zaskrbljenost glede zdravstvenih in varnostnih tveganj, ki jih stara streha predstavlja za družino.

Na udaru tudi kuhinja

Poleg tega je bila tarča kritik tudi velikost in funkcionalnost nove kuhinje. Nekateri gledalci so menili, da prostor ni bil optimalno izkoriščen in da nova kuhinja ne nudi dovolj prostora za shranjevanje živil in kuhinjskih pripomočkov. Kakor koli. Oddaja Delovna akcija ostaja svetilnik upanja za mnoge družine, odzivi gledalcev pa so opomnik, da je vedno prostor za izboljšave.