Najela 22 milijonov dolarjev kredita

Foto: Slavna igralka kupila hišo za okoli 4,9 milijona dolarjev, za prenovo odštela štirikrat več

D.K.
22. 3. 2024, 10.35
Posodobljeno: 22. 3. 2024, 10.50
Deli članek:

Vajeni smo najbolj nenavadnih idej in dejanj Gwyneth Paltrow, a s to novico je igralka presenetila številne.

Profimedia
Gwyneth Paltrow je oboževalce povabila na oddih v njen osupljivo gostišče

51-letna oskarjevka in njen 53-letni mož Brad Falchuk sta najela ogromen kredit, da bi lahko obnovila svoj dvorec v Montecitu.

Profimedia
Gwyneth Paltrow je za prenovo odštela štirikrat več, kot je zapravila za nakup nepremičnine

Vzela sta namreč 22 milijonov dolarjev hipotekarnega kredita, poroča The Sun. Toda vrednost kredita, kot tudi domnevni stroški načrtovane prenove, sta še posebej šokantna, saj je bil dvorec kupljen za samo okoli 4,9 milijona dolarjev, kar pomeni, da bo Gwyneth za prenovo porabila več kot štirikrat več, kot je stal njen dom ob nakupu.

Profimedia
Gwyneth Paltrow je oboževalce povabila na oddih v njen osupljivo gostišče

Kot ocenjujejo poznavalci, bi lahko zaradi tega njena prenovljena nepremičnina postala ena najdražjih na tem območju. Prav tako se le redkokdaj zgodi, da cena prenove nepremičnine večkrat preseže njeno nakupno ceno, razen če gre za propadajočo zgodovinsko stavbo, ki jo je treba obnoviti po pravilih spomeniške in kulturne dediščine pod strokovnim nadzorom pristojnih državnih organov.

Profimedia
Eno od gostišč je lani ponudila na platformi Airbnb

Par, ki se je poročil leta 2018, je omenjeno nepremičnino kupil leta 2016. Po poročanju The Sun sta Gwyneth in njen mož novembra 2021 dobila hipoteko pri City National Bank, ki je znana po tem, da bogatim zvezdnikom ponuja ugodno poslovanje.

Prvotno je šlo za hišo s štirimi spalnicami, ki so jo podrli, na njenem mestu pa je zrasla popolnoma nova stavba z bazenom in dvema gostiščema z garažami. Objekt je energetsko varčen, ima kar 60 sončnih kolektorjev, ki so nameščeni tako, da ne motijo ​​pogleda gostiteljev in njihovih gostov. Velik prostor krasi tudi razkošen bazen.

Profimedia
51-letna oskarjevka in njen 53-letni mož Brad Falchuk sta najela ogromen kredit, da bi lahko obnovila svoj dvorec v Montecitu.

Slavna igralka in producent živita sicer na dveh naslovih v Brentwoodu in Montecitu v Kaliforniji. Ko sta pridobila kredit, sta se menda odločila, da bosta dvorec Montecito uporabljen kot njun drugi dom. Njuno primarno prebivališče pa je vila s sedmimi spalnicami in šestimi kopalnicami v Tonyju Brentwoodu, ki jo je Gwyneth kupila leta 2012 s svojim nekdanjim možem, frontmanom skupine Coldplay, Chrisom Martinom, od katerega se je kasneje ločila.

In Gwyneth Paltrow je nekoč svoj drugi dom opisala kot raj za počitek, koncentracijo in sprostitev, kjer se lahko posveti sanjarjenju in načrtovanju novih poslovnih izzivov. "Tja grem, da se napolnim z energijo, da sanjarim o tem, kar gradimo v Goopu, in da se ponovno povežem s svojo družino in prijatelji," je zapisala. 

Profimedia
Gwyneth Paltrow je nekoč svoj drugi dom opisala kot raj za počitek, koncentracijo in sprostitev

Eno od gostišč je lani ponudila na platformi Airbnb. Sporočila je, da oddaja majhno, lepo urejeno gostišče na svojem posestvu v Montecitu, do katerega vodi makadamska pot. Ima kuhinjo, jedilnico in prostorno dnevno sobo ter razkošno kopalnico. Tlakovana je z marmorjem, ima veliko masažno kad, prenočišče pa je možno rezervirati samo za eno noč.

Profimedia
Njena prenovljena nepremičnina bi lahko postala ena najdražjih na tem območju