Usodno potovanje

Ana Pusovnik zaročena z 20 let starejšim

S.Č.
25. 3. 2024, 15.08
Posodobljeno: 25. 3. 2024, 15.25
Deli članek:

Na sanjskem potovanju v Mehiki se je zgodila čudovita zgodba ljubezni za znano Slovenko Ano Pusovnik.

M24
Ana Pusovnik in Saško Taks

Ana Pusovnik, ki je prepoznana po svojem sodelovanju v prvi sezoni romantičnega šova Sanjski moški, je na tem potovanju prejela nepozabno presenečenje - njen srčni izbranec Saško Taks jo je zaprosil za roko.

Na družbenem omrežju Instagram je Pusovnikova delila svoje navdušenje, razkrivajoč, kako je njen partner presegel njena pričakovanja in jo naredil srečnejšo, kot si je kdajkoli predstavljala. S ponosom je pokazala zaročni prstan, ki ga je prejela in izrazila svojo zavezanost k temu, da bo v prihodnosti še naprej delala na tem, da bi ohranila srečo svojega partnerja.

Slutnje je imela tudi prijateljica Carmen

Pusovnikova je delila svoje slutnje s prijateljico Carmen Osovnikar, ki je bila prav tako kandidatka v šovu Sanjski moški. Slednja je že med pogovorom opazila, da se nekaj posebnega pripravlja, kar je potrdila tudi sama Pusovnikova.

Poleg svoje udeležbe v resničnostnem šovu je Ana postala znana tudi po svojem OnlyFans profilu, kjer še naprej aktivno ustvarja vsebino. Kljub morebitnim kritikam, se je odločila, da bo nadaljevala s temi objavami, ki ji prinašajo zaslužek.