Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 25. marca

N.K.
25. 3. 2024, 05.50
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Pri poslih bodite zbrani in pozornost usmerite v pomembne zadeve. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali v malenkostih.

BIK – Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali sprejeti nekaj zelo pomembnih odločitev.

DVOJČKA – Vezane dvojčke bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

RAK – Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi rutinskimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični.

LEV – Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste izpustili: poskusite nadaljevati in si skovati nov načrt.

DEVICA – Ljubljena oseba bo malce presenečena nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč drugih.

TEHTNICA – Nečesa preprosto ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne, nevsakdanje zadeve, ki bi jih bilo najbolje še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo.

ŠKORPIJON – Čeprav je vaš načrt zelo dobro premišljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. Zdaj bodo na vrsti ljubezenska vprašanja.

STRELEC – Vaše razpoloženje bo danes znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Ali morebiti že veste, kaj je glavni razlog? Poiščite odgovore v svoji notranjosti.

KOZOROG – Nikoli se niste izmikali obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, vas bo presenetilo. Zdelo se vam bo, kot da vam vsakdanjik krojijo nepričakovani dogodki.

VODNAR – Neprestano odvračate misli od glavne naloge, ki pa je ta trenutek za vas zelo pomembna. Odločiti se morate, ali se boste osredotočili ali pa nalogo preložili.

RIBI – Nenavadna bo vaša ravnodušnost ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste pač pretiravali.