Astronapoved

Horoskop za soboto, 23. marca

N.K.
23. 3. 2024, 05.30
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v devici.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Imeli boste močan vpliv na druge ljudi, zato je pomembno, da boste tudi vi pozitivni. Čutili boste, da je v vas moč, in to vas bo vznemirjalo. Res odličen dan.

BIK – Privoščite si kopel ali odidite na večerni sprehod. Pomembno je, da si spočijete misli, saj so preobremenjene z nepotrebnimi zadevami, ki vas bremenijo.

DVOJČKA – V ljubezni vse poteka zelo počasi, kar vas bega. Že to, da dvomite, je za zdaj zadosten razlog, da še počakate. Kmalu bo popolnoma jasno, kaj vas je motilo.

RAK – Kljub ugodnim okoliščinam boste za sabo pravočasno zaprli vrata. To je odlika ljudi, ki imajo občutek za pravi čas in prostor. Obeta se vam prijeten čas.

LEV – Iz vas bo čutiti magnetizem, ki bo privabljal ljudi, zato je pomembno, kakšne misli boste imeli v sebi. Pozitivna pričakovanja bodo privabila zanimive ljudi.

DEVICA – Če boste podpisovali kakšno listino ali sklepali dogovor, si vzemite čas, kajti če boste sprejeli neke vsiljene rešitve, se boste težko uprli omejitvam.

TEHTNICA – Želeli si boste dobre družbe, da vas nekoliko sprosti in vas napolni z dodatno energijo. Izogibajte se dejavnostim, ki bi vas morda lahko psihično izmučile.

ŠKORPIJON – Danes boste imeli obilo energije, ki bo predvsem očitna na psihičnem področju. Kmalu se bo stanje spremenilo, a ne tako drastično, da bi vas skrbelo.

STRELEC – Še vedno iščete, kar si želite. Morda ste že našli, a niste videli, ker je realnost drugačna. Tedaj boste morali premisliti in se sprijazniti z resničnostjo.

KOZOROG – Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro. Poleg tega boste ob koncu dneva razočarani nad neko osebo ali okoliščinami.

VODNAR – Nekaj si tako močno želite, da bi storili tudi stvari, ki si jih sicer ne bi upali ali dovolili. Premisliti pa boste morali, ali je to v resnici dobro za vas.

RIBI – Zelo dober dan je pred vami. Stvari se začenjajo počasi razreševati na vseh področjih, vi pa boste vseeno imeli skoncentrirano energijo tako, kot je najbolje.