Astronapoved

Horoskop za torek, 26. marca

N. K.
26. 3. 2024, 05.35
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Nekaj veselih trenutkov vas čaka, zato poskrbite, da jih boste preživeli čim bolj brezskrbno. Obdržite trezno glavo, ko se vam bo preteklost hotela približati.

BIK – V ljubezni boste srečni z nekom, ki je popolnoma drugačen od ljudi iz vaše preteklosti. Zbrali boste več energije, tudi na poslovnem področju, kjer ste malce zaspali.

DVOJČKA – Nekaj novic vas bo prebudilo, saj takšnega razpleta niste pričakovali. Končno ste tudi na finančnem področju spretnejši. Odpirajo se nova poslovna obzorja.

RAK – Lahko se vam zgodi konflikt, v katerega bo vključenih več nasprotno mislečih. Dobro bi bilo, da bi se iz tega kaj naučili in se v prihodnje odzvali drugače.

LEV – Dogajanje na poslovnem področju bo danes prelomno za vas in sodelavce, ki bodo želeli na vsak način nadvladati nad vami. Ne ustavite se pri malenkostih.

DEVICA – Zaradi vaše neposredne komunikacije se bo nekaj pogovorov končalo bolje, kot ste upali in predvidevali. Pozitivna energija vas spodbuja, tudi v ljubezni.

TEHTNICA – Na področju izobraževanja ste pripravljeni uvesti nekaj sprememb. Porabili boste manj časa in denarja, kar vas bo vodilo v zadovoljstvo in željo po zabavi.

ŠKORPIJON – Dan bo nemiren. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte z zamerami, ki bi lahko izzvale konflikt. Trma vas tokrat ne bo popeljala v vašo želeno smer.

STRELEC – Dan bo nekoliko stresen in nenavaden. V ozračju bo nemir, ki bo kratil dogovarjanje in zbrano delo. Čas je za premik ali spremembo v vašem razmišljanju.

KOZOROG – Danes vam ne bo do čakanja, čeprav ste si že vnaprej vzeli več časa. Vaša notranjost vas spodbuja, da dragi osebi poveste nekaj, kar vam leži na srcu.

VODNAR – Pokazali boste veliko izvirnosti, s katero boste brez težav počistili s konkurenco. Zadovoljni boste s seboj, saj počasi osvajate pomemben finančni cilj.

RIBI – Uspešni boste, še posebej tisti, ki se že dolgo trudite, da bi na poslovnem področju priplezali višje. Na srčnem področju boste končno uporabili svoj šesti čut.