Astronapoved

Horoskop za četrtek, 28. marca

N. K.
28. 3. 2024, 05.31
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Če boste spretni, boste naredili več, kot ste za danes načrtovali. Pomaga vam lahko tudi vaša prilagodljivost. Ostalo vam bo še nekaj časa za ljubljeno osebo.

BIK – Srečanje, ki se ga ne veselite preveč, bo minilo brez težav. Na poslovnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali spremeniti.

DVOJČKA – Ne verjemite praznim obljubam. Za vsak primer vprašajte za še dodatne napotke. Potrebovali boste več sreče, ki jo boste dobili v ljubezenskem odnosu.

RAK – Veliko zabave vas čaka, a bi se raje vsaj za zdaj umaknili iz družabnega ozračja. Obveznosti se vrstijo, nikar pa ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas čaka.

LEV – Zadeve se hitro spreminjajo, aje še čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili čustvom, posebno v odnosu, ki vas zelo teži.

DEVICA – Ne najdete skupnega jezika z vsemi, ki jih srečujete. Zato ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Zadeve boste opravili brez posebnih težav.

TEHTNICA – Nekaj boste hoteli opraviti po bližnjici, kar ne bo najboljša izbira. V ljubezni se spomnite, da boste srečnejši takrat, ko boste zmanjšali pričakovanja.

ŠKORPIJON – Zanimiv dogodek vam bo vrnil samozavest. Nikar pa se ne zanašajte le na prvi vtis, saj je situacija takšna, da bi si morali pridobiti še nekaj prednosti.

STRELEC – Premislite o pomembnem sporočilu. Imate čas za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga, da ste užaljeni.

KOZOROG – Zadeve je treba opazovati z več vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso razumeli. Zdaj vam bo končno vse skupaj jasno.

VODNAR – Nekaj boste rešili po drugi poti kot običajno. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro komunikacijo. Z lepo besedo boste dosegli velik napredek.

RIBI – Novo poznanstvo se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost je vseeno potrebna. Danes se natančneje pozanimajte glede dejavnosti, ki vas vse bolj zanima.