Astronapoved

Horoskop za sredo, 27. marca

N. K.
27. 3. 2024, 06.36
Posodobljeno: 27. 3. 2024, 07.04
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v tehtnici, ob 10.02 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Nova ideja vam bo všeč in imeli boste veliko ustvarjalne svobode, da jo izkoristite. Ne bo vam treba čakati na ugodne izide. V ljubezni pa ne bodite zaletavi.

BIK – Občutek boste imeli, da ste točno tam, kjer si želite biti. Nekdo bi vam utegnil škoditi, vendar ga boste v trenutku prebrali in ugotovili, kaj ima za bregom.

DVOJČKA – Danes boste morali zelo dobro premisliti svojo naslednjo potezo in se držati določenih pravil. Pri čakanju drugih vpletenih v dogajanje boste vznemirjeni.

RAK – V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker bo za vas pomembno nekaj drugega. Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, a se ob njih ne ustavljajte.

LEV – Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite velike spremembe.

DEVICA – Čeprav imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati hitro, ne bo tako. Vzemite si čas, da boste prepričani o svojem naslednjem dejanju.

TEHTNICA – Zakaj bi se ukvarjali s tistimi, ki vas vznemirjajo, ko pa lahko čas preživite s tistimi, ki vas spoštujejo. Počasi boste pripravljeni na večje prelomnice.

ŠKORPIJON – Borili se boste s seboj in s svojim egom. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko dodatno obremeni. Vse skupaj boste sicer opravili dokaj hitro.

STRELEC – Čas vas priganja in najprej storite nekaj več na področju izobraževanja, kjer se vam nakazuje nekaj lepih možnosti. Izrazite se, in sicer na drzen način.

KOZOROG – Zamorjeni ste, čeprav nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki vam že zdaj, ko o njih le razmišljate, kradejo energijo. Več časa namenite rekreaciji.

VODNAR – Simpatičen navdih za novo poslovno dogajanje bo prišel iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate tokrat odlične možnosti. Ne pozabite pa nase.

RIBI – Nove zamisli se vam bodo porodile in jasno vam bo, kako jih udejanjiti. Na nekatere zadeve vseeno nimate vpliva, a jih bo treba pri vsem skupaj upoštevati.