Astronapoved

Horoskop za soboto, 30. marca

N.K.
30. 3. 2024, 06.32
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Nekdo se bo pritoževal, da niste dovolj pozorni, kar vas lahko razjezi. Morda ima prav, toda trenutno se ne morete ubraniti, zato opazke vseeno upoštevajte.

BIK – Danes se ustavite in se ozrite za seboj. Ponujajo vam pogoje, ki jih za zdaj ne morete sprejeti, so pa lahko odlična iztočnica v prihodnosti. Dobre volje boste.

DVOJČKA – Energijo usmerite v partnerja in bližnje. Vaša spontanost bo nalezljiva. Tokrat boste lahko naredili nekaj stvari hkrati in si vzeli še čas za ljubezen.

RAK – Že nekaj časa čutite, da niste na pravi poti, kar zadeva čustva. Dejanjem v povezavi s tem se ne boste mogli več dolgo izogibati, zato se pripravite na soočenje.

LEV – Dan bo poln nepredvidljivega, kar vam je po navadi zelo všeč, a danes vas bo obremenilo, saj pričakujete hitre rešitve. Umirili se boste šele v večernih urah.

DEVICA – Ne bodite presenečeni, če bodo nekateri znanci postali prijatelji. Z obstoječimi prijatelji boste poglobili odnos, v ljubezni pa je čas za soočenje z resnico.

TEHTNICA – Življenje morate živeti in danes boste imeli možnost to storiti tudi v pravem pomenu besede. Nekaj, kar ste želeli storiti že dalj časa, boste izpeljali.

ŠKORPIJON – Ne boste vedeli, kaj bi lahko spremenili, da bi se počutili vsaj malo bolje. Začeti morate pri vzroku, ki se skriva samo v vas, in si nekaj tudi priznati.

STRELEC – Ekipne dejavnosti vas lahko danes popeljejo v svet zadovoljstva. Občutek zavezništva, topline in ljubezni vam bo okrepil samozavest. Ne bodite zadržani.

KOZOROG – Zelo hitro se boste usmerili v določene taktične rešitve, ki vas lahko s previdnostjo daleč pripeljejo. Razpeti boste med številnimi obveznostmi in družino.

VODNAR – Nikar se ne skrivajte za zidovi, ampak se usmerite v dobro družbo. Ugotovili boste, da so nekateri ljudje okoli vas neverjetno dovzetni za vaše občutke.

RIBI – Imate veliko razlogov, da zaupate nekomu izmed vaših bližnjih, čeprav zelo pogosto nista na istem bregu. Obojestranski nameni lahko obrodijo odlične sadove.