Astronapoved

Horoskop za soboto, 6. aprila

N. K.
6. 4. 2024, 06.15
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ribah.

Pixabay
Kaj danes pravijo zvezde?

OVEN – Pridobili boste veliko novic, a se vam bodo zdele nepomembne. Končno imate priložnost in podporo prijateljev, kar nakazuje, da boste sestavili svojo zgodbo.

BIK – Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate, uresniči. Danes boste sanje na ljubezenskem področju tudi živeli. Svoj prosti čas boste posvečali zabavam.

DVOJČKA – Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo dobila pravo podobo, s katero boste naredili prve korake do njene uresničitve. Dan je ugoden za druženje.

RAK – Niste prepričani o svojih dejanjih in s tem ni nič narobe, saj boste imeli čas za razmislek. Tudi drugi ljudje v vaši okolici ne bi smeli preveč pričakovati od vas.

LEV – Občutili boste aktivno energijo, ki vas bo opominjala, kaj bi radi dosegli v prihodnje. To bo za vas moč, ki bo omogočila konkretizacijo idej in boljše počutje.

DEVICA – Vaše misli bodo pri vaši družini in dogajanju doma, čeprav boste večji del dneva preživeli pri nalogah, ki bodo od vas zahtevale tudi miselni napor.

TEHTNICA – Polni boste navdušenja nad dogajanjem, ki se bo stopnjevalo. Spraševali se boste, zakaj že prej niste naredili koraka in se razbremenili kot zdaj.

ŠKORPIJON – Danes imate povsem dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem, kar se bo pojavilo. Ne obremenjujete se s preteklostjo, uživajte v sedanjosti.

STRELEC – Dinamičen dan, ko se prebuja vaša tekmovalnost. Več energije, več borbenosti, pa tudi nepotrpežljivosti se bo pojavilo, še posebej v popoldanskih urah.

KOZOROG – Danes poskrbite, da se bodo vaši najbližji ob vas počutili enakovredne in pomembne. Obisk kulturne prireditve z nadvse prijetno osebo bo balzam za dušo.

VODNAR – V ljubezni boste tokrat storili več, kot bi bilo sploh treba. Vse se pomika v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite.

RIBI – Tistim, ki vam veliko pomenijo, bi radi samo dajali in dajali. Dovolite, da tudi drugi kaj storijo za vas, in to še preden vam bo zmanjkalo energije in se boste znašli v samoti. ******