Astronapoved

Horoskop za torek, 9. aprila

N.K.
9. 4. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v ovnu, ob 13.23 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – S partnerjem se bosta oprijela situacije, ki pa vaju ne bo samo rešila, ampak tudi popeljala do želenega cilja, ki ste si ga zastavili v preteklem obdobju.

BIK – Samski biki danes ne boste mogli dokazati svoje nedolžnosti, saj bo vse skupaj odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Ne bo ravno najboljši.

DVOJČKA – Nikogar nočete prizadeti, a dobro veste, da ne morete ugoditi vsem. Vezani pripadniki dvojčkov poskusite najbolje mogoče izkoristiti dan.

RAK – Temelje, ki jih postavljate v svoji karieri, zgradite čim trdneje. Do večera vam bo vse gladko teklo in čutili boste moč ter samozavest, ki bo naraščala.

LEV – Nekaj skrivnostnega bo v zraku, a vaša reakcija bo pognala dogajanje v tek. Če se bodo določene stvari v vašem življenju zaključile, se ne obremenjujte.

DEVICA – Saturn vam govori, da počakajte, da pride sreča do vas, saj vas neutrudno zasleduje. Stvari se premikajo na bolje in vsak dan ste bližje izpolnjeni želji.

TEHTNICA – Tokrat boste k zadevi, ki je boste deležni, pristopili drugače, vsekakor pa bolj vztrajno in resno. Partner vas bo podprl, zato boste nanj zelo ponosni.

ŠKORPIJON – Morda se vam bo zdelo, da na poti do sreče počasi napredujete. Dobro se je zavedati, da je ravno hitrost prevečkrat tista, ki vas od cilja oddaljuje.

STRELEC – Delo bo že počakalo, ljubezen pa lahko odhiti drugam in ostanete sami. Ne dovolite tega in uživajte življenje v polni meri, še posebej v večernih urah.

KOZOROG – Današnji dan bo najbolj srečen dan za vas v tem tednu, zato načrtujte kaj prijetnega in veselega. Na poslovnem področju se vam cilji že približujejo.

VODNAR – Čez dan se boste veliko ukvarjali s poslovnimi zadevami in financami. Dan vam prinaša novo srečanje, iz katerega se lahko morda razvije tudi kaj več.

RIBI – V današnjem dnevu se vama obeta romantičen večer, ki vas bo razvedril. Poželenje vezanih bo zelo hitro prebujeno. Tudi poslovno in finančno boste uspešni.