Astronapoved

Horoskop za četrtek, 11. aprila

N. K.
11. 4. 2024, 05.33
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v biku, ob 14.58 preide v bika.

Profimedia
/

OVEN – Nikar se ne bojte prihodnosti, ki je pred vami, saj se vam obetajo številne spremembe v pozitivnem smislu. In tudi današnji četrtek vam bo več kot naklonjen.

BIK – Koraki, ki ste jih naredili v zadnjem času, vam končno prinašajo nekaj stabilizacije in sproščenega počutja. Veselili se boste prijetnega, romantičnega večera.

DVOJČKA – Z lepimi in hkrati zelo prodornimi mislimi boste stopili v nov dan ter se samozavestno lotili vseh zadev, ki se vam obetajo na poslovnem področju.

RAK – Začetek dneva bo obarvan s spremembami na čustvenem področju. Počasi se pomikate proti boljšim, bolj vznemirljivim situacijam, ki vam bodo godile.

LEV – Nikar ne bodite tako obremenjeni sami s seboj, raje se ozrite naokrog in poskusite narediti dober načrt za prihodnost ter se ga držite tudi v prihodnjih dneh.

DEVICA – Vaše misli ne bodo najbolj zbrane. Težave se bodo pojavljale na področju poslovnih zadev, ki so se v zadnjem obdobju nekoliko spremenile v negativno smer.

TEHTNICA – Energija se počasi zmanjšuje, prehajate v obdobje, ko se boste morali nekoliko bolj motivirati, da dosežete dobre rezultate in se brez težav prilagodite.

ŠKORPIJON – Dan vam prinaša veliko lepih misli, ki jih boste delili s prijatelji, ki bodo za vas dobra družba tudi v prihodnje. Poskusite se poglobiti vase.

STRELEC – Ne opravičujte ljudi, ki vam delajo ali želijo slabo, raje se postavite zase in zahtevajte tisto, kar vam pripada. Čakajo vas boji, vendar boste zmogli.

KOZOROG – Malce nenavadne okoliščine vas bodo prisilile v dejanja, ki jih boste opravljali na poslovno-finančnem področju. Bodite vztrajni in napredovali boste.

VODNAR – S težavo se boste lotili dela, ki vas čaka na poslovnem področju, saj nimate energije za akcijo. Bo pa na področju financ stanje danes zelo razveseljivo.

RIBI – Vezane ribice boste danes spoznale, da ne morete biti odvisne od drugih, zato boste nadaljevale po notranjem občutku, ki vas lahko vodi v osamo.