Astro

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
18. 3. 2024, 15.55
Deli članek:

V deželo bo prišla pomlad in prinesla nova znanja in zaupanje.

AdobeStock
pomlad

Dvajsetega marca, ko Sonce prestopi v znamenje ovna, se bo zgodila nova pomlad in čas bo namenjen raziskovanju in pridobivanju informacij. Ključni bodo premiki z ene na drugo točko, pri tem bodo mnogim v pomoč samozavest in izkušnje.

Nedavno mi je prijateljica namignila, kako lepo bi bilo, če ne bi imeli spomina, saj bi potem lažje živeli. Dejal sem ji, da bi bili prikrajšani za izkušnje, ki nekoliko bolijo, in bi tako vedno izbrali daljšo pot, kar bi nam vzelo veliko časa in notranje energije.

Slediti sebi, slediti lastnim izkušnjam, se učiti od drugih ljudi, opazovati naravo so darila z vedno pozitivno vrednostjo. V tem obdobju velja razmisliti, kaj lahko sami spremenite in kako sebe postaviti na prvo mesto. Podarjeni vam bosta notranja moč in volja, skozi to pa dobite uvid, kje ste edinstveni in kaj bo treba spremeniti ali dodelati.

Oven

Ljubezen: Srčnost se vam bo obrestovala v sredo in četrtek, ko dobite tudi pomoč in spodbudo. Pred vami so prijetni pogovori, plodne odločitve in kreativna energija. Prosti čas boste preživeli z ljubljeno osebo, kar vam bo prineslo notranjo moč in duhovno povezovanje.

Denar: Na eni strani vam bo naklonjen Mars, ki bo prinesel nove zamisli in odgovorne rešitve, po drugi strani pa Jupiter, ki vnaša pozitivne misli. Narediti boste morali načrt, kaj ima prednost, in slediti morate svojim idejam. V ospredju bodo skupinsko delo in denarne odločitve.

Zdravje: Pomembno bo, da sledite svojim vrednotam in se sprostite ob dobri glasbi ali pogovoru. Na drugi strani boste imeli priložnost slediti svojemu srcu in aktivni boste v skupinski dinamiki. Energijo vam bo povrnila svetlo modra barva.

Bik

Ljubezen: Venera vam bo podarila kreativno energijo in tako boste v odnosu napredovali. Res pa je, da boste morali slediti srcu in si določiti nekaj osebnih mej. Tako bo odnos sledil višjemu smislu in romantična energija ga bo polepšala.

Denar: Po premisleku boste povedali svoje mnenje in tako naredili korak naprej. Pod črto, štele bodo pozitivne misli. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in prihaja teden plodnih odločitev. Venera vam bo prinesla dobra sodelovanja, raziskovali boste nove priložnosti.

Zdravje: Ob glasbi boste našli ravnovesje. Narediti bo treba tudi načrt in ugotoviti, kdo potrebuje vašo pomoč. Odkriti morate, kaj vam prinaša veselje in notranjo moč. Neptun vam bo prinesel nova duhovna znanja.

Dvojčka

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo ogledalo vaših dejanj, kar bo poučno in zanimivo. V sredo ali petek sledi romantična večerja v dvoje in pozitivni preobrati. Lepa beseda je vedno ključ do srca, tudi tokrat bo dobra popotnica za srečo in zadovoljstvo. Barva tedna bo oranžna. Čas je za povezovanja.

Denar: Dogodkov na delovnem mestu ne boste mogli prehitevati, čeprav si boste tega želeli. Pogumno se boste soočili s kopico obveznosti in opravili tudi osebno analizo. Merkur vam bo pomagal razviti idejo, ki jo boste zaupali tudi sodelavcem. Pri denarju bolj načrtujte.

Zdravje: Popaziti boste morali na zdravje dihal. Miselno pa predelajte nekaj iz preteklosti. Izpolnila se vam bo neka srčna želja, ravnovesje pa prihaja z delom na sebi. Sprostila vas bo narava, tam si boste povrnili energijo in določeno podporo za rast.

Rak

Ljubezen: Spoznali boste, kaj morate spremeniti in kaj je bolje sprejeti. Venera vam bo podarila nekaj energije privlačnosti in tako naredite korak naprej, v smeri podpore in pozitivnih preobratov. Če boste to sprejeli v celoti, boste kmalu nagrajeni.

Denar: Napredek tedna bo v odločitvi, kaj si želite in kateri cilji bodo v ospredju. Na delovnem mestu usmerite energijo v pozitivne stvari. Dovolili si boste povedati svoje mnenje in spremljala vas bo sreča, to pomeni produktivne preobrate.

Zdravje: Pridobili boste znanje ali pomoč ljudi, kar vam bo okrepilo samozavest. To bo na vas delovalo razvojno in informacije, ki jih boste prejeli, boste morali znati ponotranjiti. Po drugi strani bo to čas osebne bilance in Jupiter vam bo do konca tedna prinesel nagrado.

Lev

Ljubezen: Simbol tedna bo ognjeno srce, vajeti boste vzeli v svoje roke in si pridobili različne ugodnosti. Srčni izvoljenec vam bo ponudil podporo in vajin odnos bo v znamenju sodelovanja. Podporo boste prejeli v torek in petek, nekaj dinamike pričakujte v sredo.

Denar: Pri denarju boste imeli srečno roko, sledijo pozitivni preobrati. Mars vam bo okrepil voljo in dal več dobrih zamisli, kar bo iztočnica za napredek. Narediti boste morali načrt, kaj sodi v ospredje, podporo vam bodo ponudili tudi zavezniki v službi.

Zdravje: Dovolite si v tišini srca začutiti energijo in tako najti ravnovesje in skladnost. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov in raziskovanje tistih stvari, ki so za vas še uganka. Tu bodo dobre iztočnice za napredek. Sprostili pa vas bosta glasba in narava.

Devica

Ljubezen: Teden bo v znamenju občutljivosti, predvsem v torek in petek – vendar lahko najdete tudi smernice za osebni napredek. Romantična energija vam bo v veliko pomoč in spodbudo. Rdeča nit tedna bodo plodna sodelovanja in pogovori.

Denar: Sodeč po zvezdnih namigih bo dogajanje v skladu s pričakovanji, okrepila se vam bo samozavest in privlačile vas bodo podrobnosti. Svoje mnenje boste povedali jasno, a boste hkrati ohranjali ravnovesje. Merkur vam bo prinesel plodna spoznanja in osvajali boste nova znanja.

Zdravje: Odločitve tega tedna bodo preudarne, še posebej če so povezane z dobrim počutjem. Telesu dodajajte vitamine v naravni obliki. Čas je, da sebe postavite v ospredje. Barva, ki vam prinaša energetsko podporo, je rumena. Srečen dan bo sreda.

Tehtnica

Ljubezen: Spremljala vas bo tiha sreča. Obvladovali boste tudi izzive v odnosu s partnerjem. Ponudil vam bo pomoč, in če jo boste sprejeli, se v sredo ali četrtek zadeve obrnejo v vašo korist. Romantična energija vas bo dobesedno polepšala.

Denar: Na delovnem mestu se bodo stvari razpletale vam v prid. Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju in sodelovanja bodo plodna in učinkovita. Denarno so vam zvezde naklonjene, čas bo za kovanje novih načrtov.

Zdravje: Poudarek bo na pogovorih, v katerih najdete ugodne rešitve. Vzemite si čas za opravila, v katerih uživate in vam prinašajo notranji mir. Opraviti bo treba osebno analizo.

Škorpijon

Ljubezen: Energija privlačnosti bo pripomogla k ravnovesju in dodatni motivaciji. Sodeč po zvezdnih namigih se bo ta teden kolo usode zavrtelo v vašo korist. Venera vam bo podarila zaupanje, drugim boste lahko dokazali svoje kvalitete. 

Denar: Mars vam bo pomagal razumeti širšo sliko in na podlagi tega bodo vaše odločitve izjemno zanimive in poučne. Ustvarjalna energija vam bo prinesla moč, a tudi odgovornost. Po temeljitem razmisleku boste povedali svoje mnenje in prioritete.

Zdravje: Ob pomoči duhovnih znanj boste lahko dosegli ravnovesje. V ospredju bo intuicija in odločitve bodo zanimive in poučne. Prosti čas boste lahko izkoristili za umetnost in športne aktivnosti. Odlično se boste znašli v pogovorih in raziskovanju.

Strelec

Ljubezen: Romantična energija vam bo v spodbudo, da najdete ravnovesje in skladnost. Pridobili boste motivacijo in tako se bodo stvari odvijale po pričakovanjih. Odlično se boste počutili doma in v krogu družine.

Denar: Informacije, ki bodo prihajale v vaše življenje, prinašajo napredek. Jupiter vam bo podaril dobre ideje in uspeh, a delujte preudarno. V tem tednu boste pridobili koristno znanje. Srečen dan: petek.

Zdravje: Modro bo, da odgovore na vprašanja poiščete v sebi, tu je ključ do odločitve, kaj morate še spremeniti. Sprostila vas bo narava, v tej najdete navdih za določene uvide. Česar ne boste mogli povedati na glas, si zapisujte, tako vam bo mnogo lažje.

Kozorog

Ljubezen: Spremljala vas bo sreča in srčni izvoljenec bo sledil vašim smernicam. Napredek tedna bo v pogovoru, kjer se bodo našle nove ideje. Saturn vam bo dal tudi nekaj strogosti, vendarle bo mnogo bolje, da sledite brezpogojni ljubezni in glasu srca.

Denar: Pred vami je teden, ko boste v komunikaciji dosledni, temeljiti, in po stari navadi vas bo spremljala povečana odgovornost. Zadanim nalogam in obveznostim boste kos, in to v celoti. Rumena barva prinaša veselje in dodatno energijo.

Zdravje: Pozitivne misli vas bodo pripeljale zelo daleč, lažje boste uresničevali svoje načrte. Drugi ljudje bodo za vas kot darilo, in prej boste sprejeli njihove namige, lažje vam bo, kajti v tem bo priložnost za osebni napredek. Pogovorite se z nekom, ki mu zaupate.

Vodnar

Ljubezen: Rdeča nit bodo ravnovesje in skladni odnosi, lahko boste sledili svojim načrtom. Po drugi strani vam bo Uran pomagal razumeti višji smisel in globlje sporočilo. Dejstvo je, da kolikor boste znali vložiti v odnos, toliko boste tudi prejeli. Srečen dan: sreda.

Denar: Pogovori na delovnem mestu vam bodo koristili, a ne boste smeli iskati lažjih poti. Spremljala vas bo sreča, pripomogla bo k pozitivnim preobratom. Venera vam bo glede denarja zelo naklonjena, preobrati se bodo vrstili drug za drugim.

Zdravje: Pomembno je, da telesu ta čas privoščite vitaminsko bogatejša živila. Sprostite se, denimo ob dobri glasbi, in razvijajte kreativnost. Ustvarjalna energija vam bo v pomoč pri nekih osebnih odločitvah. Odgovore na svoja vprašanja poiščite v miru, na primer v naravi. 

Ribi

Ljubezen: Vezane čaka v sredo neka preizkušnja, nevezani pa lahko do konca tedna pričakujejo prijetne energije za ljubezen. Obiskala vas bo vila romantike in rdeča nit tedna bo skladnost. Modro bo, da se o svojih občutkih pogovorite, to omogoča napredek v osebni rasti.

Denar: Merkur vam bo prinesel nova znanja in stopili boste v ospredje. S svojimi zamislimi boste blesteli v sredo in četrtek. Šele po temeljitem pogovoru se bo videlo, kam je modro vlagati energijo. Pri denarju boste uspešni in upravičeno ponosni nase.

Zdravje: Resda boste imeli mnogo obveznosti, toda vseeno si morate vzeti čas zase in za tisto, kar vam daje navdih. V ospredju bo skupinska dinamika, v tem najdete usmeritve pri organizaciji svojega časa. Venera vam bo podarila posebno privlačnost.