Astronapoved

Horoskop za petek, 25. avgusta

N. K.
25. 8. 2023, 06.13
Posodobljeno: 25. 8. 2023, 06.14
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v strelcu.

Profimedia
/

OVEN – Začeli boste razmišljati drugače in na stvari gledati z drugega zornega kota, kar bo za vas pozitivna sprememba. Med prijatelji boste širili dobro voljo.

BIK – Niste preveč razpoloženi za to, da bi se prilagajali. Tokrat ste resnično prepričani, da se mora zgoditi obratno. Potrebujete več akcije, sicer boste napeti.

DVOJČKA – Zberite potrebne moči in se skoncentrirajte na delo, ki od vas zahteva visoko stopnjo pripravljenosti in predanosti. Zanesli se boste lahko le nase.

RAK – V družbi vas bodo presenetili, da boste ostali brez besed. No, tudi vam se lahko zgodi kaj takega, da glavno besedo vsaj začasno prepustite drugim.

LEV – Ne spogledujte kar vsepovprek. Trenutno še niste pripravljeni na zvezo, zato ne prehitevajte časa. Vezani ste razdvojeni med kariero in ljubeznijo.

DEVICA – Čeprav ste se potrudili, vam ni uspelo, zato zaprosite za pomoč, lahko prijatelja ali pa uradno institucijo, ter se nehajte obremenjevati.

TEHTNICA – Prihaja čas vere, da se bo vse obrnilo prav. Življenje bo živahno, hitro, telefon bo kar naprej zvonil, miru res ne bo, bo pa prisotno dobro počutje.

ŠKORPIJON – Spomini bodo v vas obudili čustva, ki vam bodo oteževala funkcioniranje. Samski se nenehno vračate v objem svoje nekdanje ljubezni.

STRELEC – Nikar ne pretiravajte v vznesenosti, saj bo to zanihalo tehtnico previsoko, in s tem bo izginilo ravnotežje in harmonija, po kateri hrepenite.

KOZOROG – Danes bo sreča na vaši strani. To je vaš čas, ko pride še nekoliko bolj na dan vaša hitra, iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava.

VODNAR – Samski ste slabe volje, saj vas simpatija ni povabila na zmenek. Na to bi se dalo pogledati na različne načine, ne le izključno z vašega zornega kota.

RIBI – Čaka vas težava, ki se je boste zavedeli že dopoldne, a se ne boste preveč obremenjevali z njo. Proti večeru se bodo stvari uredile.