Astronapoved

Horoskop za torek, 22. avgusta

N. K.
22. 8. 2023, 05.36
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v devici, ob 11.22 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Ne veste, kako se odločiti, svojih težav pa ne želite deliti z nikomer. Pogovorite se s kom, ki vam bo olajšal odločitev in vas končno razbremenil.

BIK – Bodite taktični, da ne bodo posledice neprijetne. Ko pa si boste zaželeli družbe, bo manjši nesporazum povzročil, da se boste počutili vznemirjene.

DVOJČKA – Po eni strani ljubite optimizem in lagodje, po drugi strani pa vas omejuje hitrost dogajanja in prinaša nekaj zmede v vsakodnevno življenje.

RAK – Zelo ste nezadovoljni z delom in čas je, da se o tem pogovorite s sodelavci in tudi z nadrejenim. Izkoristite obdobje za razreševanje problemov.

LEV – Marsikaj je v vaših rokah in lahko naredite kakšen drzen korak, posebno z osebo, ki je v vaši bližini. Odnosi s starejšimi se bodo počasi izboljšali.

DEVICA – Ste negotovi, kaj storiti s povabilom prijatelja. Niste prepričani, ali bosta ostala na prijateljski ravni. Dvom je dober razlog za zavrnitev povabila.

TEHTNICA – Soočate se s finančnimi težavami. Glede na to, da res potrebujete pomoč, je čas, da se nehate sprenevedati in na stanje pogledate realno.

ŠKORPIJON – Ponudila se vam bo priložnost, katere razvoj bo odvisen le od vas. Če želite, da se poznanstvo razvije v kaj več, boste morali kaj vložiti.

STRELEC – Prijatelj si želi nekaj, s čimer se ne strinjate. Tudi glede uradnih zadev postajate nestrpni. Ne sprenevedajte se, temveč storite kaj konkretnega.

KOZOROG – Manj napetosti bo kot v preteklih dneh. Pazite na zdravje, ukvarjajte se z rekreacijo. Privlači vas nekaj, kar je zelo drugačno od vsakdanjosti.

VODNAR – Dobrih novic, ki jih že nestrpno pričakujete, še vedno ne bo. Pustite času čas. Morda ste preveč obremenjeni z določenimi slabimi izkušnjami.

RIBI – Pod vplivom novic se boste hitro odločili, saj je očitno, da nočete več čakati in opazovati. V ljubezni ste dokaj zagreti in čustva so obojestranska.