Astronapoved

Horoskop za soboto, 19. avgusta

N. K.
19. 8. 2023, 06.35
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v devici, ob 13.53 preide v tehtnico.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Lahko vas preseneti nekdo, ki ste ga skoraj že pozabili. A to še ni razlog, da bi se preveč prepustili in sprostili, temveč raje še malce ostanite na preži.

BIK – Marsikaj bi storili za osebo, ki je v vašem srcu. Presenetite jo, saj je že čas, da storite kaj konkretnega. Ostane nekaj dvomov o denarju, saj niste dovolj jasni.

DVOJČKA – Ne morete se spopasti z vsem, kar se dogaja. Če se boste na silo lotili nečesa težkega, se vam bo začela kopičiti negativna energija.

RAK – Nepopustljivi boste, kar se vam dogaja le, ko ste napeti. Nekaj se bo uresničilo pozneje, kot upate, a ne bo prepozno, da začnete lepše poglavje.

LEV – Določena zadeva, ki prihaja, bo za vas presenečenje. Fizična aktivnost je dobrodošla. Zdrava previdnost se bo pričakovala pri adrenalinskih dejavnostih.

DEVICA – Nihče vas ne more ustaviti. Naenkrat si želite nadoknaditi vse, kar ste zamudili, toda veste, da bi najprej morali poiskati nekaj pomembnih oseb.

TEHTNICA – Bodite pozorni na nekaj, kar so vam zaupali. Takrat besedam niste pripisali velikega pomena in to je napaka. Znova preverite podatke.

ŠKORPIJON – Razmišljate o delu in računih ali izplačilih, namesto da bi uživali v zasluženem počitku. Vse skupaj vas preveč obremenjuje. Ne predajajte se razvadam.

STRELEC – Nekdo si močno želi stikov z vami, zato mu ponudite še eno priložnost, še zlasti če sta dolgo čakala drug na drugega in zdaj delata nov korak istočasno.

KOZOROG – Veseli boste novice. Tudi vi razmišljate v tej smeri, ne glede na dvome, povezane s partnerjem. Vsekakor je še dovolj časa za ljubezenske odločitve.

VODNAR – Zmedel vas bo zastoj na ljubezenskem področju. Vse vam postaja preveč enolično. Tokrat bi morali skrbno načrtovati, posebno izredne stroške.

RIBI – Čas je, da se vrnete k določenim dejavnostim, ki so vam bile vedno všeč. V ljubezni se boste po dolgem času prepustili in uživali v zanimivem trenutku. ******