Astronapoved

Horoskop za sredo, 16. avgusta

N. K.
16. 8. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Proti večeru storite nekaj na podlagi trenutnega vzgiba, obrestovalo se bo. Pri delu ali ob srečanjih boste blesteli. Lahko dobite celo več, kot ste pričakovali.

BIK – Tokrat bi morali prisluhniti, čeprav se ne morete pohvaliti s potrpežljivostjo. Le tako si boste priskrbeli prav vse, kar potrebujete za pravo odločitev.

DVOJČKA – Marsikaj boste sprejeli dokaj lahkotno, saj imate dovolj moči za ljubezenske in prijateljske novosti. Izkoristite priložnost, da obnovite neko sodelovanje.

RAK – V službi se vam bo ponudila priložnost za napredovanje ali boljše pogoje, kar vas bo razveselilo, saj ste na to dolgo čakali. Polni boste energije.

LEV – Imate več možnosti, a danes bi pravzaprav radi preizkusili vse. Nekaj vam ne da miru. Ne bo dobro, če se odločate le na osnovi enega samega dogodka.

DEVICA – Najprej boste sproščeni, potem pa boste ugotovili, da morate začeti znova. Nekaj nesporazumov bo, predvsem zato, ker bosta oba s prijateljem vztrajna.

TEHTNICA – Imate še preveč dela, a ne morete mimo še ene stvari, ki jo želite opraviti sami. Pazite z denarjem, posebno če se dogovarjate glede potovanja.

ŠKORPIJON – Vaš odgovor bo, tako v družini kot z ljubljeno osebo, dokaj zmeden. Tega se morda ne zavedate na pravi način. Sprejmite dejstva, ne sanjarite preveč.

STRELEC – Takoj ko boste pojasnili svoje zamisli, boste opazili, da so številni pravzaprav na vaši strani. Končno boste sproščeni, nasmejani in zato privlačni.

KOZOROG – Ne obljubljajte, da boste pomagali, če tega ne morete izpolniti. Vsaj za zdaj se držite tistega, kar že poznate, saj boste imeli veliko pozitivne energije.

VODNAR – Zvezde vam ne bodo prizanesle, posebno na področju financ. Najprej boste povsem sproščeni, potem vas bo zmedla partnerjeva odločitev.

RIBI – Številni, ki vam niso podobni, vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla, ker bodo drzna. Lahko se vname konflikt.