Astronapoved

Horoskop za petek, 11. avgusta

N. K.
11. 8. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Ob začetku dneva ste nekako brez energije in pravih idej. Imate dovolj poguma, vendar vseeno ne veste, kako naprej. Pazite tako pri delu kot v ljubezni.

BIK – Nekdo ne bo na vaši strani le zato, ker vas še ne pozna najbolje. Znani pa ste predvsem po tem, da se znate upreti v najbolj nepričakovanem trenutku.

DVOJČKA – Ne pretiravajte, včasih pustite še drugim, da izrazijo svoje mnenje. Ne pozabite, tudi vi se lahko od drugih kaj naučite. Partner bo na vaši strani.

RAK – Vedite, da ljudje sodijo glede na svoj vrednostni sistem, vaš pa je popolnoma drugačen. Potrebujete spremembe, ki vas bodo popeljale v boljše počutje.

LEV – Pazite pri sestavljanju pomembnih prošenj in podpisovanju dokumentov. Pozanimajte se glede svojih pravic. Le tako boste lahko mirno nadaljevali.

DEVICA – Ljudi, ki vas ne poznajo dobro, je težko prepričati, da niste mislili tako. Zelo velikokrat rečete oziroma bleknete kaj, česar ne mislite resno.

TEHTNICA – Na voljo imate dovolj raznolikih ponudb in veliko časa, ki bi ga lahko modro izkoristili. Dan bo obarvan s harmonijo in sproščenimi koraki.

ŠKORPIJON – Z osebo, ki vam je bila blizu, si utegnete skočiti v lase. To vam lahko vzame ogromno energije, ki bi jo sicer raje namenili drugim zadevam.

STRELEC – Ne spuščajte se v posle, o katerih dvomite. Karkoli bi se lahko izkazalo za napačno, se tokrat tudi bo! Zato sprejemajte le premišljene odločitve.

KOZOROG – Poglobite se v odnose na službenem in osebnem področju, saj so potrebne spremembe, če se želite sprostiti in uživati.

VODNAR – Danes ničesar ne jemljite osebno. Pojavi se lahko marsikakšen nesporazum, tako na zasebnem kot na poslovnem področju.

RIBI – Nekomu boste končno pokazali, da ga močno pogrešate. Za seboj lahko pustita vse, kar je bilo negativnega. Po srečanju bosta oba kot prerojena.