Astronapoved

Horoskop za četrtek, 10. avgusta

N.K.
10. 8. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – Danes bo nastopil trenutek odločitve o nečem, kar bo za vas v prihodnosti zelo pomembno. Nikar ne oklevajte, ampak se z zadevo čim prej soočite.

BIK – Ne prenaglite se z večjim nakupom. Če dobro pomislite, niti ni tako ugoden, kot se vam zdi na prvi pogled. Raje poiščite ugodnejšo možnost, ki vas bo razvedrila.

DVOJČKA – Trenutno ste zelo zaposleni z dogajanjem v razmerju. Ves čas se nekaj zapleta in vedno znova rešujete probleme, ki so povezani s preteklostjo.

RAK – Za konec dneva se posvetite prijateljem, ki imajo za vas veliko novic. Večine se boste razveselili, nekaj pa je tudi takih, ki vam bodo pognale kri po žilah.

LEV – Čeprav ste samozavestni in vas spodbuja energija ognja, se boste danes znašli v položaju, ki ga ne boste povsem razumeli. Izražena bo vaša občutljivost.

DEVICA – Nova priložnost vam bo pisana na kožo. Dobili boste, kar potrebujete, tudi v ljubezni. Nekdo računa na vas. Lahko stopite v središče pozornosti, kar se ne dogaja pogosto.

TEHTNICA – Precej nepredvidljivi boste, prepričani o svojem prav. Tudi delovni odnosi so težavni, še posebno če se morate znajti med nasprotujočimi si novicami.

ŠKORPIJON – Sreča, ki jo imate, vas bo danes za nekaj trenutkov izgubila. Na dan bosta prišli nezaupanje in ljubosumje, poskusite se ju znebiti.

STRELEC – Prijatelj se bo danes do vas obnašal nekoliko drugače kot sicer, kar pa še ne pomeni, da lahko sodite o tem, ali je sprememba slaba. Prilagodite se!

KOZOROG – Na splošno vam bo šlo delo odlično od rok. Zaključili boste projekt, ki je bil kar dolgotrajen, zato se vam bo odvalil kamen od srca.

VODNAR – Sporočila, ki jih boste prejeli, prinašajo prijetne novice, povezane z vašimi prijatelji in skupnim preživljanjem prostega časa.

RIBI – Določenim ljudem boste končno postavili meje in tako svobodneje zadihali. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dober družabnik boste tudi za osamljene duše.