Astronapoved

Horoskop za sredo, 9. avgusta

N. K.
9. 8. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v biku, ob 15.05 preide v dvojčka.

Profimedia
/

OVEN – Z denarjem imate srečno roko, najprej se morate odločiti za neko naložbo. Brez skrbi, obrestovalo se bo. V ljubezni imate več poguma, tudi tisti, ki ste samski.

BIK – Dan se začenja v znamenju delovnih novosti. Premislite o ljubezenski priložnosti, čeprav bo nekoliko nenavadna. Pazite s sodelavkami, lahko vas presenetijo.

DVOJČKA – Neplodni čas poskusite čim bolj izkoristiti za sprostitev in praktična dela, ki vas vedno znova in znova sprostijo ter pomirijo. Privoščite si masažo.

RAK –Tisti, ki ste samski, boste čutili veliko potrebo po zabavi in flirtanju. Če boste dobro uporabili svojo intuicijo, se vam lahko hitro zgodi, da se srečno zaljubite.

LEV – V današnjem dnevu se z nekom preprosto ne boste mogli ujeti. Prišli boste do zaključka, da je to osebo najbolje pustiti pri miru in delati po svoje.

DEVICA – Preveč se oklepate tega, kar ste že opravili, zato ne opažate novosti. To bo pravi trenutek, da storite več za svoje zdravje in boljšo odpornost.

TEHTNICA – Uživate v tem, da pripovedujete o svojih zamislih. Sicer pa je to lahko igra brez konca, zato utegne postati nevarna. Najprej si privoščite sprostitev.

ŠKORPIJON – Določene zadeve ste vzeli premalo resno, zato se vam lahko v današnjem dnevu nakopičijo kritike ljudi, ki niso ravno na vaši valovni dolžini.

STRELEC – Potrudite se, posebno če se zavedate, da vam časa za pripravo na sestanek primanjkuje. Bodite previdni, ker bo vse odvisno od vaše zbranosti.

KOZOROG – Danes boste aktivni in razumevajoči. Ravno zato vam delo in učenje ne bosta predstavljala obremenitve, ampak napredovanje v osebni rasti.

VODNAR – V ljubezni bo manj sivih oblakov kot v preteklih dneh. Z nekom si bosta ponudila še eno priložnost. V večji družbi boste gotovo izredno iznajdljivi.

RIBI – Občutek boste imeli, da ste se znašli v položaju brez izhoda. Vendar se ne bojte, že zvečer boste zašli v ustaljene tire, z vsemi starimi in novimi idejami vred.