Kaj napovedujejo zvezde?

Tedenski horoskop: Kdo bo srečen v ljubezni in kaj vam prinaša zdravje?

Tadej Šink, horarni astrolog
14. 8. 2023, 17.46
Posodobljeno: 14. 8. 2023, 17.48
Deli članek:

Na življenje lahko pogledamo s čustvi ali brez njih, izbira je odvisna od posameznika in vsak zase mora odgovoriti na vprašanje, kam bo vlagal energijo in kaj si želi.

AdobeStock
Kaj napoveduje horoskop za vseh 12 astroloških znamenj v obdobju od 14. do 20. avgusta?

Oven
Ljubezen: Uran bo začinil odnos na pozitiven način in spremljala vas bo osebna sreča. Po zvezdnih namigih se bodo zadeve uredile tako, kot ste pričakovali. Roko na srce, ta teden boste plesali po taktu srčnega izvoljenca, kar bo vsekakor zabavno.
Denar: Rdeča nit bo odgovornost in sprejeli boste dodatno nalogo in obveznost. Sprejeli boste tudi pomoč sodelavcev in tako se bodo zgodili preobrati. Barva, ki vam bo dajala energijo, je svetlo zelena. Za odločitve, ki jih boste sprejeli v sredo in četrtek, boste nagrajeni.
Zdravje: Duhovna znanja vam bodo v pomoč in oporo. Predelali boste nekaj iz preteklosti in sprostili se boste ob dobri glasbi. Pozitivne misli vam bodo prinesle veselje in srečo, pogovori pa ravnovesje in skladnost.

Bik
Ljubezen: Retrogradna Venera vam bo v pomoč, da boste lahko opravili osebno analizo. Dogodki bodo potekali po načrtih. Pomagali bodo pogovori. Brezpogojna ljubezen bo pripomogla h krepitvi vaše notranje moči.
Denar: Bogat besedni izraz bo pripomogel k napredku na poslovni ravni. Dovolili si boste narediti naslednji korak ter poiskati osebno srečo in zadovoljstvo. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist, pomoč boste dobili v pogovorih. Srečen dan: sreda.
Zdravje: Modro je, da naredite načrt in sledite svojemu srcu. Pridobili boste informacije, ki jih boste lahko dobro uporabili. Ključno bo, da se dovolj gibljete in najdete motivacijo v sebi. Energijsko vas podpira zelena barva.

Dvojčka
Ljubezen: Merkur vam prinaša dodatno motivacijo in kos boste vsem obveznostim in dolžnostim. Plodna energija vas bo polepšala in vam prinesla pozitivne izzive v odnosih. Poglobili se boste v tisto, kar vam daje dodatno motivacijo, in sledili svojim občutkom.
Denar: Glede na zvezdne namige se obeta nekaj nestanovitnosti, zato boste morali narediti načrt in spoznati, kaj spada v ospredje in na čem naj bi gradili svojo osebnost. Nekaj rešitev lahko najdete v sebi in se pogumno soočite s tistim, kar morate še spremeniti.
Zdravje: Pozitivno energijo boste črpali iz glasbe. Poglobili se boste v dejavnosti, s katerimi ste odlašali. Spremembe so sicer pričakovane, v sebi skrivajo harmonijo in romantiko.

Rak
Ljubezen: Kreativna energija vam bo pomagala doumeti nove razsežnosti. Če boste na svoj odnos pogledali širše, ne bo presenečenj. Pogumno se boste soočili z obveznostmi, v pomoč pa vam bodo namigi srčnega izvoljenca.
Denar: Dogodki se bodo odvijali po pričakovanjih, vendar bo treba izluščiti neko modrost. Zdi se, da boste morali pri sebi narediti načrt in določiti prednostne naloge. Potrebna sta torej osebna bilanca in korak naprej.
Zdravje: Zadovoljni boste. Okrepila se vam bo intuicija in tako boste lahko začutili, kako naprej. V svoje življenje boste sprejemali ljudi, ki vas bodo z nasveti spomnili, kako dragoceno je življenje.

Lev
Ljubezen: Mars bo okrepil vaše zaupanje in lažje boste sprejeli izzive. Narediti je treba korak naprej in predelati nekaj iz preteklosti.  Odločitve, ki jih boste sprejemali od srede dalje, bo podprl tudi vaš srčni izvoljenec.
Denar: Pridobili boste koristne informacije. Pričakujte novosti in več možnosti raziskovanja. Narediti morate sicer tudi načrt, kaj ima prednost, a z vidika denarja se na splošno obeta napredek.
Zdravje: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, spremljala vas bo osebna sreča. Premiki, ki se bodo zgodili ta teden, bodo plod dela na sebi. Bolj pozitivne bodo vaše misli, več bo priložnosti, da odgovore najdete v sebi. 

Devica
Ljubezen: Merkur vam bo pomagal do boljše komunikacije in rešitev. Zastavljenih nalog se boste lotili odgovorno in v odnosu lepo napredovali, pravzaprav boste upravičeno ponosni nase. V pozitivnem smislu izstopata sreda in sobota, ko bo več plodne energije.
Denar: Čeprav boste naredili načrt, se bodo zadeve odvijale na drugačen način. Pozitivno bo, če sprejmete nekaj omejitev. Modra barva vas bo umirila, namreč, samo majhni koraki bodo nagrajeni.
Zdravje: Pozitivne misli vam bodo koristile in vam namignile neko rešitev. Izbirajte le informacije, ki so preverjene. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem.

Tehnica
Ljubezen: Retrogradna Venera vam bo pomagala do pravih uvidov in za svoja dejanja boste nagrajeni. Res pa je, da boste plesali po taktu srčnega izvoljenca in da bo melodija hitra in drzna. Če si boste vzeli čas za premislek, bosta skozi pogovor in romantiko napredovala.
Denar: Poglobili se boste v več obveznosti in korak za korakom ugotavljali, kaj morate še spremeniti. Združili boste svoje znanje in prilagodljivost in tako prišli zelo daleč. Mars vam bo pomagal uresničiti nekaj dobrih idej.
Zdravje: Ključna beseda bo spoštovanje in to boste morali preprosto začutiti v sebi. Diplomacija vam bo prišla zelo prav v prijateljskem krogu. Kreativne dejavnosti vam bodo prinesle mir in polepšale vašo energijo.

Škorpijon
Ljubezen: Pogovori vam prinašajo tako veselje kot nov smisel. Barva podpore bo svetlo zelena. Čas bo namenjen tudi prijetnim pogovorom ob svečah ali kje v naravi. Korak naprej v odnosu boste naredili pod pogojem, da boste to začutili v svojem srcu.
Denar: Upravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke. Res je, da boste imeli veliko dela in obveznosti, toda razmisliti morate, kam je dobro vlagati energijo. Po zvezdnih namigih vam bodo v pomoč in oporo sodelavci.
Zdravje: Pogovori vam prinašajo ravnovesje ali opomin, kaj morate še spremeniti. V tem tednu boste zgraditi most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Modro je, da si občutke zapisujete in sledite uvidom, ki vam bodo podarjeni.

Strelec
Ljubezen: Namigi srčnega izvoljenca bodo zelo zabavni in sprejeli jih boste odprtih rok. Pozitivne misli vam v odnosu prinašajo nova spoznanja in neko ravnovesje. Občutili boste brezpogojno ljubezen in čas je, da napišete ljubezensko pismo.
Denar: Odlično se boste znašli v poslovnem svetu in za vse, kar boste spremenili, boste nagrajeni. Rdeča nit bodo odnosi; v komunikaciji z drugimi lahko ozavestite, kaj spremeniti. Korak naprej boste naredili v začetku tedna in na dosežke boste ponosni.
Zdravje: Pozitivno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Poglobili se boste v opravila, ob katerih boste sebi in drugim dokazali svojo plemenitost. V pogovoru boste našli rešitve in sklenili dobra sodelovanja.

Kozorog
Ljubezen: Zlata barva vam prinaša več plodnega sodelovanja. Sledili boste svojim občutkom in skozi to spoznali, kje je potrebna sprememba. Odločitve tega tedna bodo prinesle določen napredek.
Denar: Pogovori vam bodo v pomoč. Podporo vam bodo ponudili tudi sodelavci, res pa je, da boste morali za to zaprositi. Dogodki se bodo tekom tedna obrnili v pričakovano smer.
Zdravje: Odgovornost se vam bo obrestovala in tako boste kos vsem obveznostim. Vendarle bo spodbudno, da si vzamete čas zase in za tisto, kar vam daje pozitivno energijo. Modro je, da seštejete pluse in minuse, tu boste našli odgovore.

Vodnar
Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo in tako boste v sebi našli določeno moč in spodbudo. Pogovori bodo dinamični, toda usmerjeni v jedro problema, zato boste našli rešitev. Glede na zvezdne namige se bo okrepila romantična energija.
Denar: Sledili boste svojim idealom in pri tem boste nadvse uspešni. Poglobili se boste v dejavnosti, ki vam prinašajo ugodnosti, in spremembe boste uvajali počasi, korak za korakom. Skupinska dinamika bo prinesla neko zaupanje.
Zdravje: Sprostili se boste ob športnih aktivnostih in ugotovili, kaj vam prinaša zadovoljstvo. Dovolili si boste narediti korak naprej in tako spoznali, na kaj ste upravičeno ponosni in kaj vas moti. Energijo vam bo dajala rumena barva.

Ribi
Ljubezen: Dogodki se bodo odvijali bliskovito, a pozitivna energija vas bo polepšala in vam podarila modrost. Določiti si boste morali osebne meje in slediti glasu srca. Seveda pa bo modro, da vključite v razgovor srčnega izvoljenca in jih skupaj nadgradita.
Denar: Ta teden boste dobili zanimive zamisli. Iskali boste svojo resnico in v dinamiki obveznosti sledili primerom dobre prakse. Merkur in Mars vam bosta naklonila smisel za diplomacijo, drznost in moč sodelovanja – tako se bodo zadeve reševale na pozitiven način.
Zdravje: Plodna energija prinaša harmonijo, a tudi odgovornost. Odgovornost vam bo prišla prav pri vseh oblikah sodelovanja in to vam tudi omogoča korak naprej. Zapisujte si želje in bodite ponosni na svoje dosežke, kajti le to bo pot do osebne sreče.