Astronapoved

Horoskop za soboto, 12. avgusta

N. K.
12. 8. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v dvojčkih, ob 0.52 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Ne bodite trmasti, saj veste, da s silo ne morete doseči, kar si želite. Vse se bo zgodilo, ko boste pripravljeni na to, zato se potrpežljivo pomikajte proti cilju.

BIK – Prijetno in romantično bo, celo bolj kot v preteklih dneh. Tokrat boste pokazali, da so vam všeč tisti, ki predlagajo kaj spontanega. Pač ne marate istih vzorcev.

DVOJČKA – Samskim se ne obeta veliko ljubezenskih trenutkov. V večernih urah utegne biti nekoliko bolj zanimivo, če le ne boste prehitro nasedli sladkim besedam.

RAK – Obeta se vam zanimiv dan, poln različnih dogodkov, ki bodo še bolj navdihnili vašo dušo in telo s pozitivno energijo. Veliko se boste smejali in dajali nasvete.

LEV – Vezani se boste ves dan pripravljali na to, da bi s partnerjem začeli zelo pomemben pogovor. Zvečer vam bo končno prisluhnil in dosegla bosta točko razumevanja.

DEVICA – Vse poteka zelo hitro in to vam vsekakor koristi. Tokrat vsaj niste odvisni od drugih. Vse se bo vrtelo okoli denarja ali nekega pravnega vprašanja.

TEHTNICA – Vzemite si več časa za bližnje. Pomagali vam bodo, ko bo vse potekalo povsem drugače od tistega, kar ste si zamislili. Popoldne posvetite sprostitvi.

ŠKORPIJON – Če partnerja nimate, boste spoznali neko novo osebo, na katero boste nenehno mislili. Naredite kakšen korak v tej smeri in se sprostite.

STRELEC – Pazite glede stroškov in se dogovorite, kdo bo kaj opravil. Ne bodite med najbolj počasnimi, ker gre za nekaj, kar vas pri drugih najbolj moti.

KOZOROG – Nekaj boste izvedeli pozno, toda tudi to je bolje, kot da se nihče sploh ne bi zmenil za vas. Pri nekem sporu bi morali pokazati, da ste pametnejši.

VODNAR – Popoldanske ure bodo nekoliko bolj naporne, saj bodo v ospredju predvsem čustva, razum pa boste potisnili v ozadje. Zelo organizirani boste pri delu.

RIBI – Med klici in sporočili še ne bo tistega, ki ga težko pričakujete, tudi zato, ker sta se razšla v čudnih okoliščinah. Ne odlašajte, ko se bo treba znova pogovoriti.