Astronapoved

Horoskop za četrtek, 17. avgusta

N. K.
17. 8. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v levu, ob 11.14 preide v devico.

Profimedia
/

OVEN – Nekdo vam je podoben, a tokrat vi vodite igro. Ne skrbite, vaš predlog bo sprejet in ni razlogov, da bi kaj spreminjali. V ljubezni ste na pragu sprememb.

BIK – Ker boste danes še posebno čustveni, boste pričarali resnično lepo vzdušje in prijetno druženje. Zvečer si boste privoščili romantičen sprehod z ljubo osebo.

DVOJČKA – Lahko poveste več, le poiščite prave besede, da izrazite svoja čustva. Tudi v ljubezni boste prav kmalu spet prevzeli glavno besedo in zaživeli srečo.

RAK – Odzivate se preburno, morda le zaradi utrujenosti in naveličanosti. To velja tudi za prijateljske odnose, saj ste siti vedno istih obrazov in pogovorov.

LEV – Za zdaj vas še ne skrbi, kako se bodo odzvali drugi, toda prav kmalu bo drugače. Zato se pravočasno pripravite. Za zdaj ste imeli srečo, toda treba bo popaziti.

DEVICA – Samske bo zmedlo nekaj, kar se bo vrnilo iz preteklosti, čeprav ste na to pozabili. Morda pa bo šlo za nekaj čarobnega. Prihaja darilo, ki vas bo prebudilo.

TEHTNICA – Nekaj vam ne da miru, zato boste energijo namenili opravkom in nakupovanju. Slišali boste nekaj, o čemer je za zdaj še vedno pametneje molčati.

ŠKORPIJON – Poskušajte se dogovoriti o prihodnosti. Na odločitev partnerja morda ne morete povsem vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo jasno, kaj si želite.

STRELEC – Samski, sprejmite priložnost za srečanje, ki bo potekalo dokaj igrivo. Nekaj vas zanima bolj, kot si želite pokazati. Tokrat pa se zagotovo ne boste ustavili.

KOZOROG – Bodite pozorni glede nečesa, kar ste začeli opravljati pred kratkim. Prepričati se morate glede svojih pravic, sicer boste kar tavali in ugibali.

VODNAR – Dogaja se preveč naenkrat, še vedno pa se ne morete odločiti, a vas čas priganja. Slišali boste nekaj več o srečanju, na katero se morate pripraviti.

RIBI – Iskali boste povezave z ljudmi, ki vam lahko koristijo pri bodočih projektih. Čeprav imate radi določeno stabilnost in udobje, si močno želite spremembe.