Astro

Horoskop za petek, 18. avgusta

N.K.
18. 8. 2023, 06.00
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v devici.

Profimedia
Je napoved za vas danes ugodna?

OVEN – Danes bo pravi trenutek, da si priznate, kaj si želite, in se po možnosti tudi odpravite na pot. Energije je dovolj in tudi srečne okoliščine so na vaši strani.

BIK – Malo bolj optimistični boste, kar se tiče službenih načrtov, saj boste imeli res veliko možnosti, da napredujete. Novosti za vsako ceno pa zagotovo ne potrebujete.

DVOJČKA – Dan bo ugoden za komunikacijo. Uporabite šesti čut. Izšli boste kot zmagovalec, še posebno glede dogovorov. Večer boste preživeli v krogu družine.

RAK – Na vsak način dokončajte vse najtežje pogovore v družini, kajti kasneje vas čaka nekaj novih preobratov, morda tudi takih, kjer naj bi prav vi imeli zadnjo besedo.

LEV – Danes boste prejeli pomembno novico, ki lahko vpliva na nadaljnje načrte. Zelo težko pa boste čakali, da se odpravite v zanimivo in sproščeno družbo.

DEVICA – Iščete podporo pri nekom, ki se še ni odločil, a je povezan z družino. Zaradi tega morda zapostavljate druga, pomembnejša vprašanja.

TEHTNICA – Ostanite dosledni, posebno zato, ker se bo na vaši poti ustavil nekdo, ki se tokrat ne želi le poigravati. Pokažite mu svoje jasne in resne namene.

ŠKORPIJON – Ponavlja se nekaj domačih težav, ki jih očitno niste pravočasno rešili. Zadev se ne morete lotiti tako, kot si želite, saj so se okoliščine spremenile.

STRELEC – Iskali boste odmik od obremenitev. Zamisli in navdih boste črpali v okolici. V odnosih boste bolj poslušali kot govorili, vendar boste zadovoljni.

KOZOROG – Končno boste želi sadove svoje vztrajnosti. Ob nepričakovanem srečanju pa tokrat popazite, saj potrebujete več časa za premislek.

VODNAR – Prijeten dan boste izkoristili in v službi vzpostavljali nove stike, saj se zavedate, da morate doseči preboj, v karieri že predolgo stopicate na mestu.

RIBI – V ljubezni vas spremlja nadležen občutek, da ste zamudili nekaj pomembnega. Po pogovoru, kjer bo vse obstalo nekako na polovici, boste še bolj zmedeni.