Astronapoved

Horoskop za sredo, 23. avgusta

N. K.
23. 8. 2023, 05.15
Deli članek:

Sonce je v levu, ob 9.01 preide v devico, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Hitra in vznemirljiva, v prihodnost usmerjena energija bo za vas nekoliko tuja, vendar če ji dovolite, da deluje kot spodbuda, bo prinesla koristne rezultate.

BIK – Neka zamisel vam ne da miru, zato se lahko hitro podate v akcijo. Težave pri delu se ne bodo več ponavljale. Vse skupaj boste opazovali s pravega vidika.

DVOJČKA – Vezani si želite več partnerjeve pozornosti. Čeprav preživi veliko časa z vami, vam to ni dovolj. Ne pretiravajte, vse že meji na ljubosumje.

RAK – Kar počnete, ne pomaga pri prebolevanju in vas vrača v preteklost. Vezani partnerja obremenjujete z nepomembnimi težavami, kar ga odbija od vas.

LEV – Dinamika današnjega dne vam bo pisana na kožo. Življenje se bo odvijalo z ravno pravo hitrostjo. Ritem pa bodo pogosto določali pomembni ljudje v njem.

DEVICA – Nekdo vas privlači in trofeja ne bo izgubljena, tudi če se boste izognili druženju. Še več, zapletete se lahko v ljubezenske težave.

TEHTNICA – Luna povečuje možnost ponavljanja napak. Nikar ne dovolite, da bi vas obremenili z novimi nalogami. To je lahko vsekakor dvorezni meč.

ŠKORPIJON – Največ nevšečnosti se vam obeta na ljubezenskem področju, kar vas bo pošteno spravljalo ob živce. Zdelo se vam bo, da karkoli naredite, ni dovolj.

STRELEC – Ne tvegajte preveč, saj danes ne morete postavljati pogojev. Nimate toliko možnosti za zaslužek, kot ste upali. Morda niti ni dovolj časa za vse.

KOZOROG – Potrudite se in ne pretiravajte, preprosto se prepustite toku ljubezni. Zaradi preobremenjenosti na poslovnem področju nimate dovolj časa zase.

VODNAR – Tokrat ste še kar optimistični, časa bo dovolj za vse, kar ste si omislili. Popoldne se lahko znova dogovorite glede določenih nakupov ali tudi večjih poslov.

RIBI – Nekomu boste odgovorili izjemno ostro. Očitno je, da drug drugega še ne moreta razumeti. Vsega skupaj bi se lahko lotili povsem drugače. Priznati si morate, da pretiravate.