Astronapove

Horoskop za četrtek, 24. avgusta

N. K.
24. 8. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v devici, Luna je v škorpijonu, ob 10.07 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Ponavljale se bodo stvari, za katere ste mislili, da ste jih pustili za seboj. Ne morete dobiti vsega naenkrat, zato počakajte, da se prijatelj izpove.

BIK – V službi bo umirjeno. Ne bo več banalnih nesporazumov, ki so vam po nepotrebnem kratili miren spanec. Finančne zadeve so na čakanju, kar vam ustreza.

DVOJČKA – Danes boste utrujeni in si boste želeli počitka in miru, pa vendar vas čaka naporen čas doma. Vezani ste naveličani monotonosti v odnosu.

RAK – Počutili se boste odlično in si boste želeli več izzivov. Pazite, saj vas bo takoj za vogalom čakalo presenečenje, ki vam lahko življenje postavi na glavo.

LEV – Res prijeten čas podvigov, imeli boste moč prepričati množico, jo navdušiti in spodbuditi za projekte. Možni so poslovni uspehi, ki vas bodo razveselili.

DEVICA – Nagrade za vloženo delo boste zelo veseli, vaše finančno stanje se bo končno izboljšalo. Delite svoje veselje z domačimi, saj so na vas ponosni.

TEHTNICA – Obeta se vam odlično počutje, potreba po telesni aktivnosti in širjenju znanja. Ne pozabite nase in na ustvarjalnost. Prepustite se športu in igri.

ŠKORPIJON – Danes boste polni energije in pripravljeni na akcijo. S pozitivnim odnosom boste dobro vplivali na ljudi, kar vam bo posebej prav prišlo v službi.

STRELEC – Zaupajte v življenje in to vam bo prineslo tisto, kar potrebujete. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar vam je dano.

KOZOROG – Vprašajte partnerja o načrtih, in če bo mogoče, organizirajte prijeten čas v dvoje. Samski boste danes prejeli povabilo na prijetno druženje.

VODNAR – Trenutno se morate posvetiti delu, na vidiku pa tudi ni nobene zabave. Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s partnerjem v odnosu.

RIBI – Pristna hvaležnost bo prinašala zadovoljstvo in izničevala nezadovoljstvo zaradi želje po še. Spomnite se svojih najbližjih in jim posvetite svojo pozornost.