Astronapoved

Horoskop za petek, 28. julija

N. K.
28. 7. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v škorpijonu, ob 2.24 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Zaradi nepričakovanih preobratov boste morali stvari zaključevati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste dlakocepski, lahko dosežete prav lepe rezultate.

BIK – Družabno življenje boste prestavili v višjo prestavo, da bi zadovoljili svojo potrebo po radovednosti. Nova poznanstva bodo osvežitev, ki prinaša več smeha.

DVOJČKA – Tudi vi se občasno lahko ustavite, čeprav je mogoče, da boste naleteli na partnerjevo neodobravanje. Nekaj težjih opravkov je vseeno pustilo posledice.

RAK – Vsekakor se povežite z nekom od znancev, ki vam lahko pomaga v ključnem trenutku. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene zasebne zadeve.

LEV – Znali si boste vzeti čas za vse, kar vas zanima, in ne boste pozabljali na svoje partnerske obveznosti. Zaljubljenost bo trajala in trajala, kar vas bo razveseljevalo.

DEVICA – Danes boste prišli bolj do izraza kot solist, uspeha ne boste hoteli deliti. V ljubezni boste trmasto vztrajali pri svojem, tudi pogovor boste vztrajno zavračali.

TEHTNICA – Zavedate se, da lahko po majhnih korakih doživite velike uspehe. Vezanim bo zmanjkalo časa za romantiko, saj se boste ukvarjali s problemi prijateljev.

ŠKORPIJON – Dopoldan bo posvečen delu in razmišljanju o raznih projektih, ki lahko čez nekaj časa obrodijo sadove. Vendar si boste morali natančno zadati cilje.

STRELEC – Ognjena energija, ki vam je ne primanjkuje, se vam počasi vrača. Ugotovili boste, da ste veliko zamudili, medtem ko ste se umikali in zapirali vase.

KOZOROG – Zvezde bodo danes v službi na vaši strani in veliko zadovoljstvo bo tudi vaše denarno stanje, ki se bo počasi stabiliziralo.

VODNAR – Vaše misli se bodo danes vrtele okrog prijateljskih zadev, ki vam delajo v zadnjem času manjše težavice. Začeti boste morali z odkritim odnosom.

RIBI – Danes se boste soočali sami s sabo in z zadevami, ki so se nakopičile v preteklosti. Najbolj vas bodo motile zadeve na čustvenem področju.